Siste aktivitet for Golfballen

  • Golfballen
    Golfballen reagerte på innlegget til Bgo80 i Dagens klokke. Liker Liker
  • Golfballen
    Golfballen reagerte på innlegget til xe3l i Dagens klokke. Liker Liker
  • Golfballen
    Golfballen reagerte på innlegget til Dr.D i Dagens klokke. Liker Liker
    Ollech&Wajs P-104
  • Golfballen
    Golfballen svarte på tråden Dagens klokke.
    Kjedelig klokke, kult sted!
    • IMG_7203.jpeg
  • Golfballen
    Golfballen reagerte på innlegget til Erik_SG i Dagens klokke. Liker Liker
  • Golfballen
    Golfballen svarte på tråden Dagens trening.
    Grattis @Preacher !!
  • Golfballen
    Golfballen reagerte på innlegget til Preacher i Dagens trening. Elsker Elsker
    Fasit i Skottland ble dessverre ikke under 50, men forbedret PB til 51:12 (56:55 ifjor) på 10k, så jeg er godt fornøyd.
  • Golfballen
    Golfballen svarte på tråden Klokkespotting.
    Spottet på et møte i Singapore. Eier bor til daglig i midtøsten men med en klokkepusher i Østerrike som skaffer klokkene hans. Hadde en...
  • Golfballen
    Golfballen svarte på tråden Klokkespotting.
    Ganske spinnvill spotting just nu
    • IMG_7120.jpeg
  • Golfballen
    Golfballen svarte på tråden Tidssonen verden rundt.
    God morgen fra Singapore
    • IMG_7076.jpeg
    • IMG_7074.jpeg
  • Golfballen
    Golfballen reagerte på innlegget til DJDAN i Dagens vin. Elsker Elsker
    Det er høstferie. Ungene ser på film, mens far nyter en "mandags-pinot" fra Willamette Valley i Oregon: Antica Terra Botanica 2015. For...
  • Golfballen
    Golfballen reagerte på innlegget til SCUBA diver i Dagens vin. Liker Liker
    Tar alltid med meg noen flasker Merlot når eg er innom Slovenia :)
  • Golfballen
    Golfballen reagerte på innlegget til Loevhagen i Dagens vin. Liker Liker
    Perfekt vin, når man skal spise Colargol.
  • Golfballen
    Golfballen reagerte på innlegget til Jone i Dagens vin. Liker Liker
  • Golfballen
    Golfballen reagerte på innlegget til sunshine i Dagens vin. Elsker Elsker
    A good match.... to go with the Bacalao. :D