Siste aktivitet for MikroKrone

  • MikroKrone
    MikroKrone svarte på tråden Dagens middag.
    Etter feit julemat var det en skikkelig ganerenser med tom yum goong
    • IMG_0580.jpeg
  • MikroKrone
    MikroKrone reagerte på innlegget til Golfballen i Dagens middag. Liker Liker
    En favoritt i all sin enkelthet!
  • MikroKrone
    MikroKrone reagerte på innlegget til Koonig i Dagens middag. Liker Liker
    Nå skal rødsausen putre en time eller to før det blir tid for lasagne mekking
  • MikroKrone
    MikroKrone reagerte på innlegget til chrbir i Dagens middag. Liker Liker
    Speket lår av svalbardrein. Smurt i eget fett for å unngå for rask tørk i den tørre lufta.
  • MikroKrone
    MikroKrone reagerte på innlegget til Loevhagen i Dagens middag. Liker Liker
  • MikroKrone
    MikroKrone reagerte på innlegget til holmby i Dagens middag. Liker Liker
    forsøkte meg på såkalt økojulepylse fra rema i går - aller første gang i livet med pølse i ring. god smak, latterlig konsistens.
  • MikroKrone
    MikroKrone reagerte på innlegget til mr.quick i Dagens middag. Liker Liker
    Gårsdagens restemiddag. Spiste blant rotet i boden.
  • MikroKrone
    MikroKrone reagerte på innlegget til Loevhagen i Dagens middag. Liker Liker
    Tacofredag for familien. Beste «taco’n» for meg da er stekt indrefilet med kryddersmør og en dash salsa for å være on-point. :)
  • MikroKrone
    MikroKrone reagerte på innlegget til sunshine i Dagens middag. Liker Liker
    Lille lørdags medisterkaker.:)
  • MikroKrone
    MikroKrone reagerte på innlegget til chrbir i Dagens middag. Liker Liker
    Blodpølse av svalbardrein, fra øyas eneste fangstmann, Tommy Sandal.
  • MikroKrone
    MikroKrone reagerte på innlegget til DJDAN i Dagens middag. Liker Liker
    Wagyu rib eye, Heston’s triple-cooked chips & Café de Paris sauce
  • MikroKrone
    MikroKrone reagerte på innlegget til Henrik C i Dagens middag. Liker Liker
    Lagde i går, men blir rester til middag i dag. Lasagne med oksekjake-ragu. 4 timer i ovnen før kjøttet ble opprevet og sausen...
  • MikroKrone
    MikroKrone reagerte på innlegget til SCUBA diver i Dagens middag. Liker Liker
    En av høgdepunktene med hausten. Fårikål, med lokale råvarer inkludert lamb, øl og akevitt :) Herremåltid :)
  • MikroKrone
    MikroKrone reagerte på innlegget til DJDAN i Dagens middag. Liker Liker
    Reverse seared entrecôte av Wagyu, hasselback-potet, asparges og crème triple.
  • MikroKrone
    MikroKrone reagerte på innlegget til Henrik C i Dagens middag. Liker Liker
    Gårsdagens, men bringer litt liv i tråden igjen. Enkel og rask middag, spesielt hvis man ignorerer karamellisering av løk. Kyllinglår...