Mer hellig vin finnes vel knapt? Skål - i Herrens navn!Synd og skam!Vis vedlegg 387955
Da vil jeg anbefale den fra Roagna ovenfor. Egen klasse hva Barbera angår, men selvfølgelig også litt dyrere enn middelhavsfarerene...Jeg har aldri hatt sans for Barbera (synes selv gode produsenter lager syrlig skvip) men denne har overrasket meg positivt ved to anledninger siste halvåret. Bra vin, uansett pris, og til 200 er det et kupp imo. God konsentrasjon, frisk og fruktig.
Vis vedlegg 388948
Takk for tips. Skal vurdere detDa vil jeg anbefale den fra Roagna ovenfor. Egen klasse hva Barbera angår, men selvfølgelig også litt dyrere enn middelhavsfarerene...
Imo skriker den etter en god biff!Etter tips her inne fikk jeg tak i en 1985 Talbot fra Bourdeaux som konemor skal få til bursdag i morgen. Jeg er veldig spent på hva det smaker av den, og vet heller ikke når anledningen vil by seg. Men, hva skal man servere til denne vinen? Har aldri drukket noe eldre enn lett fortapt 20-25 år gammelt. Om denne har holdt seg så bør den jo pares med noe godt. Mat? Snacks? Ost?