Dagens vin

9069893C-930C-46A4-B822-4475618436BC.jpeg
 
Gårdagens magnum
B8A15DA8-1F6C-458A-B71B-F4C31408FBE8.jpeg


Ukjent vin for meg. 100% sangiovese. Ung og nydelig toppfrukt med kirsebær, røde bær. Balansert fatbruk og fint integrerte tanniner allerede. Veldig balansert. Behagelig alkohol på 13%.
Passet utmerket til ytrefilet av elg med tyttebærsaus.
 
Vil anbefale begge disse.
Den ene en god sør afrikaner med blend av mye. Veldig fruktig og god. Jeg syntes dette var bedre enn de «vanlige» PN fra usa, men fruen var ikke helt enig. (Hun har låst seg litt inn på land of saints om dagen…)

Den hvite kan potensielt bli hus vin fremover. Smøraktig og godt med frukt. Akkurat slik jeg liker dem og til en meget god pris under 200,-.
 

Vedlegg

  • D8CCC291-E559-420A-B587-3E53D6B37F1E.jpeg
    D8CCC291-E559-420A-B587-3E53D6B37F1E.jpeg
    106,7 KB · Visninger: 0
  • 32A4D618-EA5D-4425-9570-05F80428668A.jpeg
    32A4D618-EA5D-4425-9570-05F80428668A.jpeg
    87,5 KB · Visninger: 0
Lopez de Heredia Bosconia 2010.

Perfekt vin som har ren smak og syre nok til til indrefilet og entrecote med fløtegartinerte poteter med parmesan, Jarlsberg og mozzerella.

S@atan så godt etter en hvit måned og samtidig slanke seg 5kg. Belønningen var verdt det.

dd3e3db4-1ef2-4145-b41a-d5065a08e93f-jpeg.2284440


ce03ada2-a01d-46e8-b8cc-db237c3bfc01-jpeg.2284439


9a233ed9-2f6a-440d-bbcf-a9002f152ff7-jpeg.2284441
 
Pent! Deler du et lite smaksnotat. Har en kasse -14 liggende som jeg ikke har prøvd meg på enda.
Moden frukt i retning aprikos og bakte epler. Vanilje og litt annet krydder som jeg ikke helt klarte å identifisere. Heavy på eik, men mye syre veier opp og skaper balanse. Mange lag med smak og veldig kompleks! Laaang finish. Vi drakk denne til pasta med hvitvin/fløtesaus med sopp og litt bacon, hvitløk og timian. Ikke alle rundt bordet likte vinen og mente den var for rik og moden. Det gjør ikke meg noe da det betyr at jeg har et lite glass til middagslaging i morgen! Jeg elsker LdH sine hvitviner. Ruger på noen Tondonia Blanco i 06 og 08, men de skal drikkes med noen jeg vet har samme gane som meg :mrgreen:
 
  • Liker
Reaksjoner: gullet og jonska
Moden frukt i retning aprikos og bakte epler. Vanilje og litt annet krydder som jeg ikke helt klarte å identifisere. Heavy på eik, men mye syre veier opp og skaper balanse. Mange lag med smak og veldig kompleks! Laaang finish. Vi drakk denne til pasta med hvitvin/fløtesaus med sopp og litt bacon, hvitløk og timian. Ikke alle rundt bordet likte vinen og mente den var for rik og moden. Det gjør ikke meg noe da det betyr at jeg har et lite glass til middagslaging i morgen! Jeg elsker LdH sine hvitviner. Ruger på noen Tondonia Blanco i 06 og 08, men de skal drikkes med noen jeg vet har samme gane som meg :mrgreen:
Flott! Takk!! Ja det er noe annet enn en slank riesling, men alt til sitt bruk og bør være høy kvalitet på håndverket bak den vinen. Gleder meg til å begynne på mine.
 
  • Liker
Reaksjoner: Golfballen
Flott! Takk!! Ja det er noe annet enn en slank riesling, men alt til sitt bruk og bør være høy kvalitet på håndverket bak den vinen. Gleder meg til å begynne på mine.
Anbefaler første flaske som aperitif med vellagret manchego og god spekeskinke. Killer combo!
 
  • Liker
Reaksjoner: larskp86
La dame de montrose 2018.
Litt ung? Masse vin. Mørke bær, sjokolade, lær og litt tobakk. Ganske fremtredende tanniner selv etter 1,5 time i dekanter.
Servert til biffburger av høyrygg. Nydelig vin og nydelig burger men ikke full match da tanninene fikk litt for lite å jobbe med.

2725E3F9-F034-43E1-8306-03E2329467FA.jpeg

E99DD0D0-F2BA-4A24-8944-295B8AD2A897.jpeg