Dessert

Stonefly

Støttemedlem
Medlem
14. okt. 2018
Innlegg
286
Sted
Norge
Siden TS er så mye mer enn fine bilder av klokker og kunnskap om urverk så åpner jeg en tråd om dessert :)
Hva serveres som dessert til julemiddagen?
Her i huset blandes to juletradisjoner så hovedretten er både ribbe og pinnekjøtt på julaften. Hva som er foretrukken dessert endres i takt med hva kidsa liker. Har ikke helt bestemt hva som skal lages i år.
 
Etter ribbe: Riskrem med rød saus (hjemmelaget, med bringebær og litt rips)

Etter pinnekjøtt: Fruktsalat med råkrem.
 
Her blir det julekoldtbord. Ingen av oss er voldsomt glad i tradisjonell julemat. Dessert: Hjemmelaget bløtkake og krumkaker. Dog med sherry solera 1830 som tilbehør.
 
Hos oss blir det servert både ribbe og pinnekjøtt dette året. Litt på grunn av at mine besteforeldre på over 90 skal få det de ønsker seg. Til dessert så blir det dobbelt, både hjemmelaget karamellpudding og dronning Maud:)
 
  • Liker
Reaksjoner: sunshine og Stonefly
Kidsa fikk bestemme i år også. Det blir sjokolademousse med marinerte jordbær. Jeg forsøkte å slå et slag for Dronning Maud uten hell.