Dette har far ventet lenge på

Medlem
10. april 2014
Innlegg
46
Sted
Oslo
Hva er vel mere passende enn at mitt første innlegg her omhandler min første ordentlige klokke. De fleste Tidssonenleserne kjenner vel til den godfølelsen som jeg har nå, følelsen av å unne seg noe ekstra som også er ordentlig fortjent. Det er ganske lenge siden interessen for klokker startet og antall timer med lesing og sikling kunne sikkert vært brukt til å bygge et hus eller to, kanskje til og med ta en doktorgrad. Men det blir jo en håpløs sammenlikning, for klokkeinteressen er jo en slags terapi. Jeg har alltid klart å lure meg selv til å prioritere bort klokkekjøp og det har vel kanskje vært det smarteste. Men NÅ... nå var det plutselig klart for pose og sekk, og da var det bare å starte prosessen med å velge én av så mange.

Det er lettere sagt enn gjort. Personlig har jeg en forkjærlighet for de mindre vanlige merkene, spesielt godt liker jeg det som skjer i England hos Bremont og Schofield. Nå har jo til og med Christopher Ward laget et eget in house verk (greit at det ikke er en brite som gjorde jobben, men selskapet er engelsk)! Men jeg ville at min første skulle være ordentlig og da følte jeg at in house var eneste veien. Hele historien rundt Glashütte er så spennende og klokkene som produseres der er i verdensklasse, med A. Lange i tet. Glasshütte Original og deres Senator serie har jeg likt godt lenge med en perfekt balanse av detaljer og ryddighet i Chrono XL. Men som eneste klokke blir det akkurat hakket for classy for en skævbjønn som meg. Med en liten Navigator vri så er vi i mål ved GO Senator Navigator Chronograph. Midt i blinken! MEN umulig å få tak i. For av en eller annen grunn har noen i GO funnet ut at de skal slutte med hele serien.
Jeg så at Crown Guard her på TS har akkurat denne modellen, men selvom jeg hintet brukbart til at jeg ønsket klokken var han ikke særlig åpen for å kvitte seg med sin. Derimot gav han masse gode råd og godkjente etterhvert klokken jeg fant og ville kjøpe. Med IWC'n til GCSJ på armen som en siste dytt ble handelen gjennomført og siden det har dette føltes så riktig, så riktig.

Klokken er bare ett år gammel og er helt clean, eller LNIB for de av dere som ikke forstår vanlig språk lenger. Da er det bare å prøve å sette seg inn i min sinnstilstand etter 14 års ventetid på dette øyeblikket og nyte den følelsen.












Håper det var like godt for deg som det var for meg, takk for titten!
 
Gratulerer med nydelig GO - og førstepost! Et helt rett valg, klokken sitter som et skudd på hånden din :)
 
GRATTIS med råfet GO! Digger de blå viserne og baksiden er porno.
Kjenner virkelig følelsen du beskriver.. helt fantastisk!

Godt å endelig ha deg på TS! Herfra går det bare én vei... ;)
 
Den der er helt vilt pen! Fantastisk klokke...
Nå må jeg slutte å se altfor mye her før sparekontoen minker enda mer!!

KOS deg med ny klokke! ;)