Første klokke, vil gjerne finne en liknende Stowa Marine.

Medlem
14. juni 2012
Innlegg
6
Hei!

Har etterhvert lyst til å kjøpe meg en fin klokke. Har grådig lyst på en slik Stowa Marine som det er bilde av nedenfor. Men n¨er det sånn at min kapital ikke tillater at jeg punger ut med 7000 kroner for en ny klokke, så jeg håpte dere kunne hjelpe meg finne noen rimeligere alternativer. Den prisklassen jeg tenkte meg var fra 1000-3000 kroner. Om det er noen som har en brukt klokke til salgs så kan dette også være aktuelt. Takk for alt!

http://www.stowa.de/lshop,showdetai...,mo-roemischweissmatt,8,Tshowrub--marine,.htm

Mvh John

MO_Matt_R_misch_Weiss_4.jpg
 
Har ikke pejl på prisen så kan hende det er en blindvei, men Kemner-klokker comes to mind

frame1.jpg


Med risiko tatt for å banne i kjerka så ville jeg tatt en kikk på eBay og søkt på for eksempel Parnis. De har en del flotte ur med hvit skive og blånerte visere. Kvalitet ukjent, og noen (mange) skulle nok gå langt i å si at disse urene ligner alt for mye på etablerte designs, disse for eksempel er som snytt ut av en IWC Portugese nese. Den vurderingen lar jeg deg ta selv :)

http://www.ebay.com/itm/Parnis-44mm...116494149?pt=Wristwatches&hash=item3a77b59d45
 
Du ser etter en Kemmner, helt klart. Se Sjulis utboksingstråd her. Dessverre for deg ser han ut til å være utsolgt for disse, men det er jo mulig å fyre av en mail og spørre om de har noen på lur eller om det kommer flere. Evt prøve WTB her og kanskje på Watchuseek.