"From the Boardroom to the Beach"

FMS

Støttemedlem
Medlem
8. jan. 2015
Innlegg
984
Sted
Oslo
Overskriften i professionalwatches.com sitt review av denne klokken, et av mange reviews jeg har lest det siste året, var "from the boardroom to the beach". Overskriften illustrerer godt hvorfor jeg har drømt om denne lenge. Min forrige ordentlige unboxing var av "Lunar Dust" aka. Omega Grey Side of the Moon, og den klokken var og er i mine øyne den perfekte drømmeklokken for bruk både på jobb der man går i dress hver dag og på fritiden. Det jeg ønsker nå er en Diver som faktisk kvalifiserer som Diver, og som gjør seg godt på jobb i dress. Jeg har tross alt ikke nok klokker eller stort nok klokkebudsjett til å ha egne klokker for jobb og fritid.. ;) Uansett, jeg har drømt om denne klokken i lang tid, prøvd den på håndleddet på et par flyplasser og har gått glipp av flere muligheter til å kjøpe den bruk - endelig er den min! Og jeg er "in love"..

Til unboxingen: Jeg er jo selvsagt ikke snauere enn at jeg sniker meg bort fra familien og til bryggen med en CB etter at postbudet etter fire telefonsamtaler endelig har funnet fram til hytta og påpekt hvilken ekstraservce dette var:


En spennende boks, litt anonym på denne avstanden. Noen har kanskje gjettet rett allerede?
[url=https://flic.kr/p/vpwHXm]

Innenfor ytterboksen finner vi enda en boks..
[url=https://flic.kr/p/w541GF]

Og i boksen en klokke..
[url=https://flic.kr/p/w541Dp]

Jaeger-LeCoultre Deepsea Chronograph
[url=https://flic.kr/p/wkT4jm]

Endelig en ekte godfølelse av ny sommerklokke (selv om Orisen var fin, den), og "it meets the ISO 6425 standard which stipulates a diver’s watch must have". :cool:
[url=https://flic.kr/p/w4WaLC]

Det er litt spill i urskiven, som vises godt i sollys..
[url=https://flic.kr/p/wkT3K5]


Og jeg må si at den bygger utrolig mye mindre enn jeg er vant med fra ordentlige kronografer..


Gleder meg til å nye de neste dagene ved sjøen, og gleder meg til jobb igjen til høsten - den perfekte "boardroom to beach" i mine øyne.. :)
[url=https://flic.kr/p/vpwGEb]

(Og en liten test på et mørkt rom viser at den lyser fint i mørket også)
[url=https://flic.kr/p/wkUgcN]


Takk for titten![/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url]
 
Gratulerer så mye med en helt fantastisk klokke! Nydelig bilder også som vanlig, ser frem til flere i dagens klokke fremover :)
 
  • Liker
Reaksjoner: FMS