Selges/byttes Glashutte Original Senator Panorama Date

Medlem
19. april 2017
Innlegg
0
Sted
Oslo
Bytter/selger min flotte Glashütte Original da jeg kjenner lysten på noe nytt kommer sigende. Klokken egner seg både til dress og til hverdags.

REFERANSE: 1-39-42-04-22-04
URVERK: Automatisk, kaliber 39-42. Frekvens 4Hz (28800vph). 44 jewels. Rotor i 21-karat gull.
DIAMETER PÅ KASSE U/KRONE: 39 mm
HØYDE: 10 mm
LUG TO LUG: 44/45 mm.
LUG WIDTH: 19 mm.
TYPE GLASS: Safirglass foran og bak.
FUNKSJONER: Panorama datovisning.
FARGE PÅ SKIVE: Sølv.
POWER/GANG RESERVE: 40 timer.
PAPIRER/BOKS/PRISTAG: Det følger med original boks (ganske sliten forfatning), serivceboks/-futteral, samt brosjyre og CD om klokken/GO. Mva er betalt, og kopi kan følge med. Kvittering og prisoverslag for servicen som ble gjort kan også følge med om ønskelig.
DETALJER OM LENKE/REIM: Originalreim i «Louisiana Alligator» med Glashütte Original deployant clasp i god stand
SERVICEHISTORIKK/TILSTAND: Klokken er i god kosmetisk stand, og har akkurat kommet tilbake fra full service hos Glashütte Original, gjennom Thune i Stortingsgaten. Klokken hadde ikke hatt service på mange år, så det var en del som ble gjort, blant annet full overhaling av urverk, ny remvelle, krone og visere. Klokken ble polert, trykktestet og kontrollert. Klokken skal med andre ord være i toppform, og totalen på den fulle servicen var 14.900,-. Her er hva Thune skriver om garanti på service fra GO: "Glashütte Original gir en garanti på 24 måneder på utført arbeid. Hvis ett tilfelle skulle hende, som dekkes av denne garantien, og godkjennes av service avdelingen som garanti, vil de reparere eller skifte reservedeler uten kostnad eventuelt rette den defekte reparasjon. Denne garanti gjelder ikke ved feil oppstått ved uhell eller uforsiktig bruk. Garantien vil heller ikke være gyldig i de tilfeller uret er åpnet ev. forsøkt reparert av uautorisert personell."
OPPGJØRET: Forskuddsbetaling via Vipps eller penger på konto. Foretrekker overlevering F2F i Oslo. Salgskontrakt signeres.

Har forsøkt å ta bilder som viser klokken slik den er (derav en del bilder), men vil påstå jeg ikke helt har klart å få frem hvor fin den er.

Tar imot bytteforslag på noe gøy, men maksimum 39 mm. Mellomlegg opp eller ned blir vi enige om.

Prisen settes til 45.000,-.

Kommenter/send PM om du lurer på noe!

GO6.jpgGO10.jpgGO9.jpgGO8.jpgGO7.jpgGO5.jpgGO4.jpgGO3.jpgGO2.jpgGO11.jpg