Kr 1000.
Håndlagd japansk kjøkkenkniv, 24 cm blad, såkalt "gyuto", dvs passe størrelse til det aller meste av matlaging.
Vil anbefale kniven til en matinteressert person som er opptatt av å ha kvalitetsutstyr på kjøkkenet.
Så og si ubrukt, er sylskarp.
Hardere stål enn i tyske kniver, vil holde seg skarp lenger.
Lagd for hånd av tradisjonell japansk smed ved navn Heiji.
"Semi stainless", dvs bør ikke etterlates våt eller skitten på kjøkkenbenken over lengre tid. Vaskes for hånd.
Anbefaler at kniven slipes en gang i året. Hvis du ikke vil gjøre det selv, kan jeg gjerne anbefale et sted hvor du kan få det utført for kr 120.
Befinner seg i Oslo/Bærum.
Håndlagd japansk kjøkkenkniv, 24 cm blad, såkalt "gyuto", dvs passe størrelse til det aller meste av matlaging.
Vil anbefale kniven til en matinteressert person som er opptatt av å ha kvalitetsutstyr på kjøkkenet.
Så og si ubrukt, er sylskarp.
Hardere stål enn i tyske kniver, vil holde seg skarp lenger.
Lagd for hånd av tradisjonell japansk smed ved navn Heiji.
"Semi stainless", dvs bør ikke etterlates våt eller skitten på kjøkkenbenken over lengre tid. Vaskes for hånd.
Anbefaler at kniven slipes en gang i året. Hvis du ikke vil gjøre det selv, kan jeg gjerne anbefale et sted hvor du kan få det utført for kr 120.
Befinner seg i Oslo/Bærum.