Middag til 20 stk. Sous vide

G

Guest571

Guest
Hei.

Har fått/tatt på meg oppgaven som kokk på årets sommerfest med jobben. Vi blir ca. 20 stk som alle spiser mye mat. Det blir en aften med mye kjøtt og god drikke.

Menyen jeg har sett for meg så langt er:

Sous Vide kyllingfileter som kjapt brunes på grillen før servering
Sous Vide spareribs
Sous Vide ytrefilet eventuelt andre kjøttstykker fra storfe.

Noen her inne som har tips eller linker til spareribs sous vide? Kylling og ytrefilet er ganske rett frem, men temperatur kan være ett issue. Jeg har to sirkulatorer til rådighet.

Er som nevnt også interessert i andre kutt fra storfe, noen slaktere her som har noe smarte tips?


Oppdaterer tråden når brikkene faller på plass. På forhånd, takk
 
Hei.

Har fått/tatt på meg oppgaven som kokk på årets sommerfest med jobben. Vi blir ca. 20 stk som alle spiser mye mat. Det blir en aften med mye kjøtt og god drikke.

Menyen jeg har sett for meg så langt er:

Sous Vide kyllingfileter som kjapt brunes på grillen før servering
Sous Vide spareribs
Sous Vide ytrefilet eventuelt andre kjøttstykker fra storfe.

Noen her inne som har tips eller linker til spareribs sous vide? Kylling og ytrefilet er ganske rett frem, men temperatur kan være ett issue. Jeg har to sirkulatorer til rådighet.

Er som nevnt også interessert i andre kutt fra storfe, noen slaktere her som har noe smarte tips?


Oppdaterer tråden når brikkene faller på plass. På forhånd, takk

ring butikken deres i mathallen. De er alltid hjelpsomme:)