Needed a beater. And that took some serious beating

Medlem
6. des. 2013
Innlegg
11.528
Av og til trenger man ikke pynt. Less is more.

20140422_165226_zps41ab0c00.jpg


Nei. Det er ikke som du tror. Det er bobla. Øyet. Cyclopsen. Den må bort!

20140422_164958_zps8638b259.jpg


Og etter en 26 minutters krig som begynte forsiktig og endte særdeles voldelig - med seier til meg - på poeng. Jeg må ha ny bezel insert. OK. Koster ikke all verden.

Don't ever, ever ask me to remove a cyclop again. :)

20140422_205037_zps6d08494a.jpg
 
Safirglasset har ikke ei skramme. Lim residue ble fjernet på sekunder med Polywatch. Har studert med lupe (aka fotoobjektiv). Og AR er på undersiden. Ikke på oversiden. ;)
 
Av og til trenger man ikke pynt. Less is more.

20140422_165226_zps41ab0c00.jpg


Nei. Det er ikke som du tror. Det er bobla. Øyet. Cyclopsen. Den må bort!

20140422_164958_zps8638b259.jpg


Og etter en 26 minutters krig som begynte forsiktig og endte særdeles voldelig - med seier til meg - på poeng. Jeg må ha ny bezel insert. OK. Koster ikke all verden.

Don't ever, ever ask me to remove a cyclop again. :)

20140422_205037_zps6d08494a.jpg

Ny insert? Er jo bare å banke litt rundt på resten av den for matchende patina :mrgreen:
 
Godt jobbet, og knallbra bilder. tror ikke jeg hadde turd å gå på et slikt eksperiment. All kred til deg for det :D
Btw klokken ble brillefin. ;)
 
Gratulerer med kjempeflott Steinhart! Veldig godt resultat etter fjerning av cyclops, ble veldig kul uten - lekkert! :D
 
Gøyal beating og (un)boxing, gratulerer med foreløpig klorifisert cyclopefri Steinhart, venter spent på hva neste spreke spell blir;)
 
Dette ble bra. Gratulerer :)

Er vel AR coating kun bak cyclops på nyere Rolex (husker i farten ikke hvilke modeller, tror ikke det er alle). En slik cyclopstomi blir i de tilfellene litt "underlig". Her ble det bare kult. Skal du fortsette samme sti, kan du jo plukke ut verket, ta av viserne, kjenner ikke prosedyre for behandling av disse, plukke av skiven og bake denne i ovnen. Har desverre ikke oppskriften her og nå, mht tid og temperatur men det finnes kokebøker på nett. Kult dette da.