Santa came lange before christmas:-)

Medlem
30. mars 2011
Innlegg
3.527
Sted
Oslo
Denne har jeg gledet meg til:)

Sh9rmzo.jpg


ycT71E5.jpg


dekGwPj.jpg


9rdxfYd.jpg


KSCL5Bu.jpg


A. Lange & Söhne Datograph i platinum med platinum foldespenne. 100% strøken, komplett sett fra en tidl. eier.

QZ40BuP.jpg


voxX2dG.jpg


BcyN3FG.jpg


Baksiden er fullstendig fullkommen. Rett og slett pornografi de la Haute Horology

1JJjMPV.jpg


Closeup

A5BDXuv.jpg


WS

vNJ0TTH.jpg


Et til:

WjJgB5V.jpg


Bærer overraskende komfy tross sine 12,8mm.

Ue9PylJ.jpg


Låsen er blytung og utrolig gjennomført

8OjsP1z.jpg


I mine øyne et sant ikon fra Lange. Selvom Lange 1 vil stå som det viktigste, da det har alt dna'et og var den første nye Lange, er det ingen so far, som har satt et så stort fotavtrykk i historien som Datograph. På SiHH i 1999, presenterte Lange, som tilbake da ble sett på som en "Individual" noe som skulle rokke ved roten til de største og mest prestisjetunge merkene i verden.

Denne klokken, som åpenbart er en Chrono med Langes outsize date, er også det første inhouse mekaniske (kolonnehjul)chronoen produsert på over 20 år!! I tillegg hadde den jumping minutes og flyback funksjon. Bare fordi Lange kunne.. Patek og Vacheron med flere hadde pyntet på diverse Chrono verk de selv ikke hadde produsert "inhouse" og her kommer nykommeren med Knockouten!! Vi vet jo at det har kommet svar på tiltale. Men er noen i nærheten?

Husk at Lange sin rennesanse startet 7 Des. 1990, og kun 8 år etter kom Datograph. Merket, som ble startet opprinnelig i 1845 av Adolph Lange, ble desverre ekspropriert i 1948, etter krigen, og Øst-Tyskland var inget sted å starte en bedrift opp igjen før etter murens fall i 1989. Oldebarnet til Adolph, Walter Lange ventet ikke lenge, og siden har det bare gått en vei.. Både med Lange og Glashütte. Drømmen hans var der alltid, og det skulle skje i de gamle familielokalene og i hjembyen Dresden.

Verket her består av 462 deler i 5 lag med urverk. Det er produsert inhouse av Lange og alle deler er håndpolert/gravert av urmakeren. Lange har kvalitetskontroll som over går alt! De setter sammen klokken først, for test av verket. Så tar det fra hverandre og finpolerer alle deler, vasker dem, oljer dem før verket blir satt sammen igjen!

Skiven er i massivt 925 sølv, visere i klokken er i hvittgull mens chronovisere er i blånert stål. Klokken er 39mm, men 12,9mm høyde. Det bærer perfekt på hånden da lugs griper fint rundt. Det veier ca 170gram.

Med lillebror

AGnlPcK.jpg


Takk for meg
 
Redigert:
Rett og slett fantatisk! Synd du ikke kunne komme i dag, men gratulerer så mye med klokken og god bedring :)
 
Oh my! Gratulerer så mye med en helt fantastisk klokke.
Håper inderlig ikke du slår deg til ro nå :)
 
Rått! Denne har jeg hatt på lanken og den har virkelig wrist presence, og hvilken bakside, du snakker om 3D. Gratulerer, dette er top of the line :)
 
Råeste unboxen vi har sett i år. Gratulerer med et nydelig stykke kunst! Synd vi ikke fikk se den i dag, men sjansen byr seg forhåpentligvis ila kort tid :) God bedring og igjen, gratulerer!
 
  • Liker
Reaksjoner: Fitzgerald
Dæsken, den var helt rå! Gratulerer! Og mange flotte bilder og utfyllende tekst gjorde denne utboksingen veldig spennende. :)
 
Det får man si, årets unboxing i midten av desember..... Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! Gratulerer med en fantastisk Lange :)
 
Tar av hatten og klokka for deg!
Dette er rett og slett noe av det peneste som er blitt unboxet på Tidssonen. Gleder meg til vi treffes igjen @Timekeeper !