Skal til London snart, tips til klokkebutikker?

Medlem
20. okt. 2011
Innlegg
203
Sted
Oslo
Skal med fruen en tur til London snart, må klare å snike inn et par besøk på noen spennende klokkebutikker.
Noen som vet om noe bra? Gjerne vintage:D
 
Dra til Bond street. Der finner du masse, ink en veldig bra bruktbutikk som har mye. (http://www.watchclub.com/) Du finner mange av de samme butikkene i Regent street også. I Bond street finner du også alle de andre ekslusive butikkene hvis fruen skulle være interessert i det.
Selfridges har også ok med klokker.
 
Redigert:
Takk for tips:) The Vintage Watch Company i Burligton Arcade var helt maaagisk!
Redsubs, 1675'er og Seadwellere i hopetall...ble lettere opphisset:p;)
 
Mange klokkebutikker i Bond Street, hvis ikke har man klokke avdelingen på Harrods. Ganske drøy den og:cool:
 
Westfield shopping i Shepherds Bush

Hvis dere er på tur i London så ta T-banen 6 korte stopp fra Bond Street (etter at dere har vært inne på klokkeavdelingen til Selfridges) til Shepherds Bush station. Her finner dere Westfield Shopping Centre som er Londons mest fasjonable og som har en rekke flotte klokkebutikker. Spesielt i en del av senteret som heter the Village er det bra.
Men, en liten advarsel. Har du din kone med kan det bli dyrt.;)
 
Som nevnt tidligere, kjøpesenterene har det aller aller meste. Harrods, Selfridges, Westfield (Shepherd´s Bush). Bare de tre er så store at hver enkelt av de er nesten verdt en tur alene.

Veldig mange "Flagship-stores" og ekstremt eksklusive frittstående klokkebutikker (f.eks Wempe) finner du i New Bond street. I enden av New Bond Street (bunnen) i retning Regent Street ligger også en "Markedshall" for smykker og ur, med masse spennende samlet inne i en hall, mye å se på av brukt og vintage i alle prisklasser. Husker ikke navnet på denne i farta.

Inntrykket mitt er vel generelt at det kan være penger å spare på f.eks Breitling, Tag Heuer og kanskje noe på Omega.

Rolex, Panerai, IWC osv. er Norske priser etter mva. betalt. Fortsatt kjempegøy å titte. De har som regel inne de klokkene som ikke Norske forhandlerne tør å ha på lager :cool: