SS eller TT på rolex sportsur

Medlem
23. aug. 2010
Innlegg
12
Hva foretrekker dere av rolex-klokker i stål eller kombinasjon gull/stål, hvis pris ikke er av betydning? Tenker da spesielt på de nye versionene av submariner-c og gmt master 2c?
 
Om pris ikke var en hindring ville jeg gjerne hatt en TT GMTIIc ;)

Er dog ikke særlig fan av edle metaller på dykkerur.
 
Helt klart stål.
Gull passer bra til dressur med lærrem. Hellgull og TT dykkere på lenke blir litt for harry for min del desverre. Men det finnes jo unntak. En gull sub med svart skive og en svart nato er ikke å forakte :mrgreen:
 
Alt til sin bruk :)

SS til aktiv bruk, TT til litt roligere anledninger, som f.eks. et kafébesøk eller kino, e.l. :)
 
Jeg valgte TT. Jeg synes stål/gull kombinasjonen er både vakker og tøff. Den er også sportslig. Jeg liker også "blå" klokker og da var valget enkelt ;)
 
Jeg er ikke noen TT-fan. For det første synes jeg ikke edle metaller har noe i en sportsklokke å gjøre, for det andre synes jeg kombinasjonen av gull og stål ikke er estetisk heldig. Jeg er tilbøyelig til å være enig i at en helgull Submariner kan se småporno ut på et sommerbrunt håndledd, men gull er et alt for mykt materiale til å tåle å behandles slik en Submariner potensielt skulle kunne (dessuten er jeg stort sett alt for vinterblek det meste av året til å kunne gå med det....).

I min verden skal en sports/dykkerklokke være laget av stål!
 
Her må jeg si meg delvis enig med Krille.

TT er ikke helt riktig i min bok. Har forsåvidt ingen direkte aversjoner mot edle metaller i sportsur, mer at jeg synes komboen er uheldig. Men en helgull sub kan jeg virkelig se sjarmen i;)
 
TT er en klassiker som har vært på sportsmodeller siden 60-tallet. Det at de er TT og ikke helgull synes jeg gjør at de er sportslige og kan brukes på dykkerur slik som Submarineren. Jeg vil tro at det like mange med TT Submariner som bruker den til dykking som de med stål ;)
 
TT er en klassiker som har vært på sportsmodeller siden 60-tallet. Det at de er TT og ikke helgull synes jeg gjør at de er sportslige og kan brukes på dykkerur slik som Submarineren. Jeg vil tro at det like mange med TT Submariner som bruker den til dykking som de med stål ;)

alle har jo sin smak og det må man respektere, men jeg valgte TT submariner fordi jeg synes den er tøff. Dressy og sporty på hver sin måte når det passer seg. skal jeg være litt pyntet kjører jeg lenken, skal jeg være casual kjører jeg nato eller rem. TT ble for meg perfekt 2 i 1 klokke både dressy og sporty etter hva slags rem/lenke jeg kjører.Tror ikke det er så mange som velger en sub som rent dykkerur uansett.
 
Tror ikke det er så mange som velger en sub som rent dykkerur uansett.

Det tror ikke jeg heller. Pionerdykkerne i nordsjøen brukte nok i sin tid Comex sub/SD. Personlig tar jeg ikke sjangsen på å ta med LVn ned på dypet. Der bruker jeg en beater (Seiko/Sinn).