G
Guest571
Guest
Ser det er fler enn meg som setter pris på litt ris og rå fisk.
Tenkte derfor å lage denne tråden så vi slipper å bruke "kniv-tråden" til å diskutere sushi.
Jeg har aldri selv lagd sushi, tror mine kokkekunnskaper ikke strekker helt til, derfor kjøper jeg helst sushi ute og spiser hjemme.
Hvor velger TS-folket å kjøpe sushi i Oslo? Har akkurat flyttet fra Majorstuen, der handlet jeg alltid på Go´bit, Sørkedalsveien 7-ish. Har nå flyttet nærmere Aker Brygge og prøvde idag Tammy Sushi på Tjuvholmen, ble positivt overrasket og har heldigvis/dessverre funnet meg en ny sushi-bule.
Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker risen best nedkjølt eller varm når jeg spiser fisken.
Ser at det er flere her inne som velger å lage sushi selv, noen som har tips og triks så man KANSKJE kunne prøvd selv.
Tenkte derfor å lage denne tråden så vi slipper å bruke "kniv-tråden" til å diskutere sushi.
Jeg har aldri selv lagd sushi, tror mine kokkekunnskaper ikke strekker helt til, derfor kjøper jeg helst sushi ute og spiser hjemme.
Hvor velger TS-folket å kjøpe sushi i Oslo? Har akkurat flyttet fra Majorstuen, der handlet jeg alltid på Go´bit, Sørkedalsveien 7-ish. Har nå flyttet nærmere Aker Brygge og prøvde idag Tammy Sushi på Tjuvholmen, ble positivt overrasket og har heldigvis/dessverre funnet meg en ny sushi-bule.
Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker risen best nedkjølt eller varm når jeg spiser fisken.
Ser at det er flere her inne som velger å lage sushi selv, noen som har tips og triks så man KANSKJE kunne prøvd selv.