Solgt VENEZIANICO NEREIDE GMT

Medlem
28. april 2018
Innlegg
441
Sted
Verden
Oppdatert med egne bilder!


Selger det som har vært sommerklokken min.
Kommer komplett med boks og papirer.
Pent brukt, men har selvsagt noen merker på PCL-delen av lenkene.
Da klokken er gjenglemt på landstedet, har jeg ikke klokken p.t. Så bilder av klokken og forsendelse kan tidligst skje om ca 1 uke
Uret er nå tilpasset en 16.5 cm håndledd, men ekstra ledd følger med.
Pris:
Oppgjøret skjer via Vipps

Legger ved en generisk beskrivelse av klokken hentet fra internett.


PRODUKTBESKRIVELSE
VENEZIANICO NEREIDE GMT 3521502C
Venezianico er italiensk og ble grunnlagt tilbake i 2017 av brødrene Alberto og Alessandro Morelli. Deres kjærlighet til klokker og hjembyen Venezia har inspirert dem til å skape et merke som fletter sammen urmakerkunst med byens rike historie. Merket forfølger verdiene fra renessansens Venezia og har fjernet unødvendige mellomledd, noe som gjør deres kvalitetsklokker overkommelige uten kompromisser. Dette italienske merket bekrefter sitt engasjement for å levere klokker som ikke bare forteller tiden, men også forteller en historie.

Automatisk
Urverket er automatisk, noe som betyr at uret ikke har noe batteri, men i stedet er drevet av den energien som oppstår når klokken bæres på håndleddet. Med et automatisk urverk får du en langtidsholdbar klokke som urkjennere setter pris på.

316L kirurgisk stål
Klokken er utført i 316L kirurgisk rustfritt stål, noe som anses for å være den beste kvaliteten av stål til produksjon av klokker. Det kjennetegnes ved å være et ripefast og hardt materiale.

Rustfritt Stål
Et kjede er en sammensetning av flere små ledd som gjør det mulig å justere størrelsen i henhold til håndleddets størrelse. Det er enkelt å regulere et kjede ved hjelp av verktøy. Kjedene kan ha ulike typer låser som sikrer at kjedet holder seg på plass og ikke løsner under bruk.

20 ATM / 200 m
Klokken er vanntett ned til en dybde på 200 meter (20 ATM). Dette betyr at klokken er motstandsdyktig mot svømming og scubadykking. Den er ikke klassifisert som dykkerklokke, og derfor anbefaler vi ikke dypvannsdykking.

Safirglass
Klokken er utstyrt med safirglass som er kjent for sin ekstreme hardhet og holdbarhet. Safirglass er den typen klokkeglass som har høyest motstand mot riper, rifter, smuss og fingeravtrykk.
 
Redigert: