Hallois.
Jeg tenkte jeg skulle kjøpe et enkelt vinskap for å ta vare på de (få) ordentlig gode vinene jeg har. De ligger nå mørkt og ganske kaldt i kjellerboden, men temperaturen er ikke så stabil som den vel bør være.
Jeg har ikke planer om å bruke masse penger på skap, i første omgang lurer jeg på om jeg trenger to soner. All vin kan vel lagres på sånn 12-13 grader? Er to soner mest for å ha muligheten til å til en hver tid ha hvitvin klar med perfekt temperatur?
Grei ut.
Jeg tenkte jeg skulle kjøpe et enkelt vinskap for å ta vare på de (få) ordentlig gode vinene jeg har. De ligger nå mørkt og ganske kaldt i kjellerboden, men temperaturen er ikke så stabil som den vel bør være.
Jeg har ikke planer om å bruke masse penger på skap, i første omgang lurer jeg på om jeg trenger to soner. All vin kan vel lagres på sånn 12-13 grader? Er to soner mest for å ha muligheten til å til en hver tid ha hvitvin klar med perfekt temperatur?
Grei ut.