Bilspotting

Utenfor Biltema Lillehammer
20240725_153121.jpg
 
- frakta bilen på henger?
- er ''en del'' kilometere ned dit?
- hvor er det?
Gir kun ''liker '' hvor det følger med tekst!

- For vår del ble bilen kjørt fra fergekaien i København til start i Champagne, og så hjem fra Cuneo til Oslo etter målgang på løp 2.
- Ble vel en 6000km rundt regnet start til slutt.
- Bildene er fra litt diverse steder. Noe fra Cuneo, noe fra Champagne og noen fra stopp midt i mellom.
 
Utrolig kult! Hva slags event var dette?

Dette var et todelt event for entusiaster. Første del var et mindre 3-dagers løp fra Champagne til Cuneo hvor man hver morgen fikk utdelt 15-25 Cols/pass/locations som man skulle krysse av igjennom dagen før man avsluttet på forhåndsbestemt sted for middag og vin. Her ble man gitt poeng etter antall punkter man hadde krysset av listen og tiden man hadde brukt, og etter 3 dager stakk vi av med en førsteplass her.

Det andre eventet eller «hovedløpet» var et 12-timersløp som startet i Cuneo og gikk på kryss og tvers gjennom fransk-italienske alpene, her var det 25 mulige cols som inkluderte Colle Dell’Agnello og Col de la Lombarde samt 23 andre lokasjoner. Vi var vel 22 biler som stilte til start på dette, og rundt 16 biler som fullførte dagen. Endte på en andreplass her (noe som var langt bedre enn forventet) men det viktigste var selvsagt å få sett masse pene klassiske biler og møte mye hyggelige deltagere fra hele Europa.