chrbir
Støttemedlem
Sykler fra dal til dal i alpene, nye lokale øl hver dag. I dag to forskjellige hveteøl, et med litt safran og et annet med koriander og appelsin.
Disse to i Aosta på lørdag: et med blåbær, det andre med en klype salt.
Alt smaker i varmen etter noen timer på sykkelsetet.
![DSC_0291.JPG DSC_0291.JPG](https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/attachments.tidssonen.no/2019/07/169348_24a4f13f1da228f47cc765c7230b1f1a.jpg)
![DSC_0290.JPG DSC_0290.JPG](https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/attachments.tidssonen.no/2019/07/169349_ff298e643739c0d473c2a6676164b60c.jpg)
Disse to i Aosta på lørdag: et med blåbær, det andre med en klype salt.
![DSC_0267.JPG DSC_0267.JPG](https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/attachments.tidssonen.no/2019/07/169350_b7a8a515dec63c5fcfde4f3cee677603.jpg)
Alt smaker i varmen etter noen timer på sykkelsetet.