Tror du glemte tran i blendern. Det er DET som funker!
Hjemme laget yoghurt til frokost ferdig etter 10 timer i dehydratoren på 46°c.Vis vedlegg 177181Vis vedlegg 177183
Imponerende. Jeg har kun drukket en proteinshake til frokost hver dag i 10 år
Dette er virkelig "top level"Hjemme laget yoghurt til frokost ferdig etter 10 timer i dehydratoren på 46°c.Vis vedlegg 177181Vis vedlegg 177183
At han ikke har daua av tæring mener du? Proteinshake er virkelig ikke noe å starte dagen på @JonasV - men hver mann sin lyst.
Kan anbefale chiapudding på kokosmelk som et supert alternativ i hverdagen.
Dette er virkelig "top level"
Kan du fortelle hvordan du gikk frem? Snakker vi om pasteurisering av melk og tilsetting av noen spiseskjeer yoghurt eller noe mer avansert?
Uansett, jeg er mektig imponert!!
At han ikke har daua av tæring mener du? Proteinshake er virkelig ikke noe å starte dagen på @JonasV - men hver mann sin lyst.
Kan anbefale chiapudding på kokosmelk som et supert alternativ i hverdagen.
Melken varmes opp til 82°c Nedkjøles til 42°c rør inn 3-4 ss yoghurt naturell pr.liter H-melk. Etter myr prøving oppigjennom noen år for syrning av yoghurten og best konsistensens, har vi best resultat med bruk av dehydrator. Sikkert fordi den gir best stabil temperatur, 46°c -10 timer for glassene vi bruker på 150ml.