Dæven, den var flott!
Hva er dette for no'? Cushionkasse i sølv? Fixed lugs...
Sikkert bare jeg her på sonen som ikke vet det, men dere får bare tilgi min uvitenhet
Dæven, den var flott!
Hva er dette for no'? Cushionkasse i sølv? Fixed lugs...
Sikkert bare jeg her på sonen som ikke vet det, men dere får bare tilgi min uvitenhet
Dæven, den var flott!
Hva er dette for no'? Cushionkasse i sølv? Fixed lugs...
Sikkert bare jeg her på sonen som ikke vet det, men dere får bare tilgi min uvitenhet
Lekkert!
Hvordan smaker ildvannet der? Tror ikke jeg har prøvd en Speyside før..har vært hektet på brunt vann fra Islay i det siste jeg
Speyside er den rake motsetning til "røyktorv og sjø" whiskyen fra Islay Spesielt er "Glenrothes" en kompleks whisky med særdeles fruktighet og mye sødme. En anelse torv kan nok også kjennes. Den mer kjente "Cragganmore" kan også anbefales med sitt innslag av honning og vanilje og en lett ettersmak av røyk, eller kanskje en "Singleton of Dufftown" som har en umiskjennelig smak av ristet nøtter og søt frukt! Speyside er whiskyens svar på en god Cognac, ja og en del Highlands også...
Når det er sagt, er jeg også en "sucker" for Islay og da gjerne en klassiker som lagavulin -16y
Skål
..og dermed ble det en tur på polet en dag snart!
Helt enig i Lagavulin 16 years, den er fantastisk.
Er Cragganmore og Glenrothes whiskyer som gjør seg bra med en skje vann oppi, slik som noen av Islay-whiskyene?
...ikke for å være sær Frode, men har du smakt skikkelig spagetti? Med sånn hjemmelaget saus du vet? Kanskje med et forvillet hvitløksfedd i til og med? Hadde stått mer i stil til uret IMHO....
Hva????? Skal det være hvitløk tilsatt Dolmiosausen??? Det kan da ikke stemme.
Bare kødda. Etter en drøy uke i Roma i sommer fant vi ut at Fruens pastasaus ikke var så fryktelig langt ifra orginalen. Dolmio Classico er kun basis. Så tilsettes karbonade deig, 2/3 hvitløk (litt mer enn ett fedd ), nesten en hel "busk" med basilikum, Heinz Ketchup og pepper. Da, og først da, begynner det å bli en ok pasta saus.
I kveld ble det brukt egenimportert pasta ifra Roma. Kokt i masser av vann og uten lokk. Over den nykokte pastaen (aldente selvfølgelig) ble det hellt rikelig med kaldpresset olivenolje. Nyrevet permesan hører selvfølgelig med. Vinen for kvelden var en egenimportert Chianti ifra 2009
P.S.
Beklager sent svar. Er nettopp ferdig med "Stekte Grønne Tomater". Hele familien var samlet så det var påkrevd med en klassiker
P.P.S
I Roma lærte vi også noe annet. Pasta (også spaghetti) spises kun med gaffel. Ikke med gaffel og skje! Det er feil.
God helg.
Frode.
Du er nok inne på noe ja.
Er en Densen B-330 og en B-320 koblet som bi-amper ett par Marten Miles III speakere, alt drevet av en Avid platespiller
Speyside er den rake motsetning til "røyktorv og sjø" whiskyen fra Islay Spesielt er "Glenrothes" en kompleks whisky med særdeles fruktighet og mye sødme. En anelse torv kan nok også kjennes. Den mer kjente "Cragganmore" kan også anbefales med sitt innslag av honning og vanilje og en lett ettersmak av røyk, eller kanskje en "Singleton of Dufftown" som har en umiskjennelig smak av ristet nøtter og søt frukt! Speyside er whiskyens svar på en god Cognac, ja og en del Highlands også...
Når det er sagt, er jeg også en "sucker" for Islay og da gjerne en klassiker som lagavulin -16y
Skål
Panerai PAM 249 Radiomir California dial
He he - jeg har en homage versjon som jeg bruker som rølpe klokke. Dvs. som benyttes ved visse anledninger hvor kveldens utfall kan være meget usikkert.
Frode.
Speyside er den rake motsetning til "røyktorv og sjø" whiskyen fra Islay Spesielt er "Glenrothes" en kompleks whisky med særdeles fruktighet og mye sødme. En anelse torv kan nok også kjennes. Den mer kjente "Cragganmore" kan også anbefales med sitt innslag av honning og vanilje og en lett ettersmak av røyk, eller kanskje en "Singleton of Dufftown" som har en umiskjennelig smak av ristet nøtter og søt frukt! Speyside er whiskyens svar på en god Cognac, ja og en del Highlands også...
Når det er sagt, er jeg også en "sucker" for Islay og da gjerne en klassiker som lagavulin -16y
Skål