- Medlem
- 6. des. 2013
- Innlegg
- 11.516
Dagens var først den til høyre, så gikk jeg over til den i midten i kveld. Har begynt å like farger.
Det er skikkelig GOMCAlle andre i familien - og alle gjester - hadde pinnekjøtt tilberedt på normalt vis. Jeg er sær, så pinnekjøtt er ikke noe for meg. Ribbein med noe kjøttslingser på? Nope. Not my cup of sheep. Jeg grilla en gammel indrefilet som av alder var som smør. Neste år insisterer jeg på ribbe og medisterkaker.
Ribbe passer jo fint på grillenAlle andre i familien - og alle gjester - hadde pinnekjøtt tilberedt på normalt vis. Jeg er sær, så pinnekjøtt er ikke noe for meg. Ribbein med noe kjøttslingser på? Nope. Not my cup of sheep. Jeg grilla en gammel indrefilet som av alder var som smør. Neste år insisterer jeg på ribbe og medisterkaker.
Sitter og titter litt på denne skiva