UJU
Støttemedlem
På hytta. ICE funker - sånn noenlunde. Fredags pasta med passende armpynt.
http://i1200.photobucket.com/albums/bb327/Frodofromnorway/Fredag-21-10-11.jpg[IMG]
Frode.[/QUOTE]
Tips til Dolmio-modding:
Skjær sjampingjong (eller annen fast og god smaksopp) i passe tynne skiver. Stek i panne på middels høy varme slik at de blir stekt og ikke kokt.. Bland i Dolmioen. Schmaker godt!
Sjalottløk og hvitløk kan selvsagt stekes sammen med. Ville da hevet sjalottløken oppi en liten stund etter soppen og hvitløken heeeelt på tampen. Oliven i tynne skiver er også snadder i samme gryte. Da kan det være lurt å skru litt ned på saltet om du har litt ekstra salt i sausen til vanlig. Fersk basilikum gjør du med som du pleier. Samme med ekstra pepper.
Styr unna Chang'en, et skrøperlig Thailandsk råfrukt øl, du får gass i magen av å drikke det.
Tips til Dolmio-modding:
Skjær sjampingjong (eller annen fast og god smaksopp) i passe tynne skiver. Stek i panne på middels høy varme slik at de blir stekt og ikke kokt.. Bland i Dolmioen. Schmaker godt!
Sjalottløk og hvitløk kan selvsagt stekes sammen med. Ville da hevet sjalottløken oppi en liten stund etter soppen og hvitløken heeeelt på tampen. Oliven i tynne skiver er også snadder i samme gryte. Da kan det være lurt å skru litt ned på saltet om du har litt ekstra salt i sausen til vanlig. Fersk basilikum gjør du med som du pleier. Samme med ekstra pepper.