Dagens klokke

Kermit som vanlig.:)
CIMG0968.jpg
 
Dugnadsklokke i dag :|

IMAG0053.jpg


Skulle gjerne skiftet klokke, men oppussing kaller så da får den sitte på videre.
 
På hytta. ICE funker - sånn noenlunde. Fredags pasta med passende armpynt.

http://i1200.photobucket.com/albums/bb327/Frodofromnorway/Fredag-21-10-11.jpg[IMG]

Frode.[/QUOTE]

Tips til Dolmio-modding:
Skjær sjampingjong (eller annen fast og god smaksopp) i passe tynne skiver. Stek i panne på middels høy varme slik at de blir stekt og ikke kokt.. Bland i Dolmioen. Schmaker godt!
Sjalottløk og hvitløk kan selvsagt stekes sammen med. Ville da hevet sjalottløken oppi en liten stund etter soppen og hvitløken heeeelt på tampen. Oliven i tynne skiver er også snadder i samme gryte. Da kan det være lurt å skru litt ned på saltet om du har litt ekstra salt i sausen til vanlig. Fersk basilikum gjør du med som du pleier. Samme med ekstra pepper.
 
Styr unna Chang'en, et skrøperlig Thailandsk råfrukt øl, du får gass i magen av å drikke det.:confused:

Chang får man seriøst gratis på gata i Thailand, kommer aldri til å drikke det i Norge :) Øl i Thailand er ikke av fremste kvalitet, men Tiger er helt OK, men den er kanskje fra Malaysia?
 
Blitt mye tid for denne lille nyanskaffelsen IWC XVI, må si att det er litt dejlig å ha en så lett og nett klokke til omveksling for alle svaere Panerais, 50Fathoms som man gått å slepet rundt med under de siste åren

b050.jpg


Og så fikk seg den nye Perrelet'n seg en liten luftetur rundt i huset en time

b001.jpg


b003.jpg


Trist nok ikke så godkjent med fruen men nydelig
 
I dag var jeg 8 timer i en brytehall med poden! Noe må man jo finne på.....:rolleyes:
Jammen godt det ble 1 plass:D:D


DSC01085-1.jpg


DSC01083-1.jpg
 
Tips til Dolmio-modding:
Skjær sjampingjong (eller annen fast og god smaksopp) i passe tynne skiver. Stek i panne på middels høy varme slik at de blir stekt og ikke kokt.. Bland i Dolmioen. Schmaker godt!
Sjalottløk og hvitløk kan selvsagt stekes sammen med. Ville da hevet sjalottløken oppi en liten stund etter soppen og hvitløken heeeelt på tampen. Oliven i tynne skiver er også snadder i samme gryte. Da kan det være lurt å skru litt ned på saltet om du har litt ekstra salt i sausen til vanlig. Fersk basilikum gjør du med som du pleier. Samme med ekstra pepper.

Melding mottatt. Modding vil bli foretatt kommende fredag :D

Frode.