Glad for at jeg ikke har noe problem med forsyningen i påske.
Lukter biff!
Vis vedlegg 190555Vis vedlegg 190556
Så ble det biff med gul saus til gårsdagens St.-Emilion. Hadde absolutt ikke vondt av å lufte seg natten over. Nydelig til maten. Absolutt. Tja, 92 poeng kan jeg strekke meg til.
Jeg har spist så du trenger ikke tenke på det, men er på veiGlad for at jeg ikke har noe problem med forsyningen i påske.
Lukter biff!
Vis vedlegg 190555Vis vedlegg 190556
Jeg har levert tilbake 3-4 flasker siste året, uten protester eller problemer. Tror vel egentlig det er alt for få reklamasjoner på polet.Sånn skal det ikke være! Hvordan er det å levere tilbake åpnede flasker på polet? Gjør de seg vanskelig? Har aldri returnert åpne flasker selv. Men litt artig å at det dukka opp en med utprega drittsmak her i tråden.
Snakket med en på polet som sa at produsentene er fornøyd hvis det ikke er mer enn hver 12. flaske som er dårlig.Jeg har levert tilbake 3-4 flasker siste året, uten protester eller problemer. Tror vel egentlig det er alt for få reklamasjoner på polet.
Tror polet kun protesterer om du kommer full tilbake med en tom flaske og hevder den er dårlig.Sånn skal det ikke være! Hvordan er det å levere tilbake åpnede flasker på polet? Gjør de seg vanskelig? Har aldri returnert åpne flasker selv. Men litt artig å at det dukka opp en med utprega drittsmak her i tråden.
Lars-Magne har jeg hørt det kalles av en kokk!Vi hadde denne til hjemmelaget lasagne eller Lars Arne som ungene våre kalte det.
Lukt av skog og rognebær, med en god syrlig og lett tanning, med en lang utgang.
Vis vedlegg 190789
Har også en litt gryende interesse så skal følge med på rådene @krille forhåpentligvis får. Når det kommer til vin og lufting i karaffel, er det noen kjøreregler?
Ser ut til at det er en del vininteresserte her - kan noen gi meg noen tips? Jeg har de siste årene fra tid til annen kjøpt litt vin for å legge bort noen år, jeg har nå økt innsatsen litt. Tenker å kjøpe noen kasser med Barolo/Barbaresco, Bordeaux og kanskje litt Bolgheri-greier (super-toskanere) og legge bort 5-10 år. Er det noen som har hete tips som er tilgjengelige i polets utvalg ca nå?
Og forresten, om budsjettet strekker til er amerikansk Pinot også aktuelt!
Takk for tips! Jeg tar det til etteretning, og vurderer en test. Jeg har lite greie på spansk vin etter at jeg ble brent av mange eike- og vaniljebomber, som jo mange av de rimeligere, klassiske Tempranillobaserte Riojaene gjerne er. Unntaket er Priorat-viner, og jeg har alltid noen av dem liggende.Ser ikke du nevner noe spansk her men kan virkelig anbefale denne: https://www.vinmonopolet.no/Land/Spania/Alión-2015/p/4348501
Både god nå og garantert enda bedre om 10-15 år.
Den absolutt beste rødvinen jeg har smakt som koster under 1000kr per flaske.