- Medlem
- 20. juli 2009
- Innlegg
- 474
Credit går til DJM og Dale som satte meg på ideen i denne glimrende posten: http://www.tidssonen.no/showthread....aging-og-drikke)&p=26424&viewfull=1#post26424.
Tråden engasjerte flere enn meg midt i grillsesongen. Håper dette kan være til hjelp for andre for innegrilling eller neste års sesong.
Dale's Steak Seasoning, http://www.dalesseasoning.com/, er tilbehør som gjør amatører til bedre amatører!
Kort historie:
Dale's Burgers
Her er oppskriften på burgere slik Dale's Steak Seasoning anbefaler det!
PS: Om noen ønsker å kjøpe saus så er det beste tipset via kjenner der borte evt. Ebay (dyrt).
Flere oppskrifter nederst i posten! Nå kommer "Arthur"...
Den virkelige (lange) historien:
Som sagt fant jeg ut at dette ville jeg også forsøke, mine kokkekunnskaper er svært mangelfulle (dårlige for å være helt ærlig) men med riktig tilbehør (ala Toro's brun saus) og god forklaring burde det gå helt flott.
Etter å ha lest posten til DJM og tenkt litt... http://www.tidssonen.no/showthread....aging-og-drikke)&p=26646&viewfull=1#post26646 bestilte jeg en pakke fra Dale's Steak Seasoning og fikk den levert til hotellet Obamaland.
Det var en sen kveld jeg bestilte og jeg så ikke helt mengden, men jeg hadde en kasse med flasker stående. 10 kg var ikke akkurat det jeg hadde tenkt å dra med meg hjem.
(Kokkepraten kommer snart - hold ut)
Ringte en kompis som jobber innen shipping og ville ha hjelp! Mulig han ler enda, for det var ikke slik shipping de holdt på med. Så jeg bare sendte den til min Jetcarrier adresse.
Jetcarrier sender ikke mat til Norge så der endte mitt eventyr... Hvorfor brukte jeg bare ikke posten? **
Uansett, jeg tok ut en flaske som jeg skulle bruke straks vi kom hjem.
Første gang tok jeg det helt uten oppskrift, kjøttdeig fra Idsøe (lokalt variant - motsatt ende av Rimi Hagen) og "pulver" samt Dale's Steak Seasoning.
Tømte på med saus og det ble veldig vått! OK, det løste jeg med nok ett halv kilo med kjøttdeig, men dessverre ble det uspiselig siden doseringen av sausen skal være i form av spiseskjeer og ikke halve flasker.
Når det er sagt så leste jeg etterhvert kokeboken som fulgte med og deretter ble det utrolig bra. Folk som kjenner meg (og vet hvor lite jeg kan på kjøkkenet) har problemer med å tro at jeg har klart å skape disse burgerne og at de ikke er kjøpt ferdige.
** Jetcarrier sendingen ble sendt til en kjenning "over there" som sendte dem til posten til meg - merket gave!
Her er det øvrige oppskriftene fra boken! Beklager dårlig kvalitet og rare vinkler, jeg har ett anstrengt forhold til kopirommet på jobb og brukte heller mobilen...
Dale's Indoor Burgers
Dale's Hamburger Pie
Dales's Zesty Hamburgers
Dale's Quick Meatloaf
Meatloaf With Dale's Seasoning
Dale's Meatballs
Good 'N' Easy Dale's Meatballs
Chilli Con Dale's
Disclaimer: Ikke send sinna PM, jeg har distriburt boken uten å betale vederlag samt fått sausene inn til landet uten å betale moms. Husk også at 400 grader i Obamaland ikke er 400 grader i Norge!
Tråden engasjerte flere enn meg midt i grillsesongen. Håper dette kan være til hjelp for andre for innegrilling eller neste års sesong.
Dale's Steak Seasoning, http://www.dalesseasoning.com/, er tilbehør som gjør amatører til bedre amatører!
Kort historie:
Dale's Burgers
Her er oppskriften på burgere slik Dale's Steak Seasoning anbefaler det!
PS: Om noen ønsker å kjøpe saus så er det beste tipset via kjenner der borte evt. Ebay (dyrt).
Flere oppskrifter nederst i posten! Nå kommer "Arthur"...
Den virkelige (lange) historien:
Som sagt fant jeg ut at dette ville jeg også forsøke, mine kokkekunnskaper er svært mangelfulle (dårlige for å være helt ærlig) men med riktig tilbehør (ala Toro's brun saus) og god forklaring burde det gå helt flott.
Etter å ha lest posten til DJM og tenkt litt... http://www.tidssonen.no/showthread....aging-og-drikke)&p=26646&viewfull=1#post26646 bestilte jeg en pakke fra Dale's Steak Seasoning og fikk den levert til hotellet Obamaland.
Det var en sen kveld jeg bestilte og jeg så ikke helt mengden, men jeg hadde en kasse med flasker stående. 10 kg var ikke akkurat det jeg hadde tenkt å dra med meg hjem.
(Kokkepraten kommer snart - hold ut)
Ringte en kompis som jobber innen shipping og ville ha hjelp! Mulig han ler enda, for det var ikke slik shipping de holdt på med. Så jeg bare sendte den til min Jetcarrier adresse.
Jetcarrier sender ikke mat til Norge så der endte mitt eventyr... Hvorfor brukte jeg bare ikke posten? **
Uansett, jeg tok ut en flaske som jeg skulle bruke straks vi kom hjem.
Første gang tok jeg det helt uten oppskrift, kjøttdeig fra Idsøe (lokalt variant - motsatt ende av Rimi Hagen) og "pulver" samt Dale's Steak Seasoning.
Tømte på med saus og det ble veldig vått! OK, det løste jeg med nok ett halv kilo med kjøttdeig, men dessverre ble det uspiselig siden doseringen av sausen skal være i form av spiseskjeer og ikke halve flasker.
Når det er sagt så leste jeg etterhvert kokeboken som fulgte med og deretter ble det utrolig bra. Folk som kjenner meg (og vet hvor lite jeg kan på kjøkkenet) har problemer med å tro at jeg har klart å skape disse burgerne og at de ikke er kjøpt ferdige.
** Jetcarrier sendingen ble sendt til en kjenning "over there" som sendte dem til posten til meg - merket gave!
Her er det øvrige oppskriftene fra boken! Beklager dårlig kvalitet og rare vinkler, jeg har ett anstrengt forhold til kopirommet på jobb og brukte heller mobilen...
Dale's Indoor Burgers
Dale's Hamburger Pie
Dales's Zesty Hamburgers
Dale's Quick Meatloaf
Meatloaf With Dale's Seasoning
Dale's Meatballs
Good 'N' Easy Dale's Meatballs
Chilli Con Dale's
Disclaimer: Ikke send sinna PM, jeg har distriburt boken uten å betale vederlag samt fått sausene inn til landet uten å betale moms. Husk også at 400 grader i Obamaland ikke er 400 grader i Norge!