En tråd om GT – Gin & Tonic

Jeg har i høst fått veldig sansen for denne rosa ginen. Gir en litt friskere GT, selv uten garnityr.
 

Vedlegg

  • 3F4DB267-9840-4D01-BFB5-9707367BA838.jpeg
    3F4DB267-9840-4D01-BFB5-9707367BA838.jpeg
    30,1 KB · Visninger: 0
Restekveld: 2-3 cl harahorn, siste FT vanlig tonic og sitronrester fra middagen.. fruen nevnte noe om å bli kvitt litt rester i kjøleskap osv. :D
6A1775FE-B75F-473E-A38B-F7BFDC89942E.jpeg
 
  • Liker
Reaksjoner: SantaMonica
  • Liker
Reaksjoner: Bilanz
Cheers to the future of the G&T! Brussels rules mixer can still be called 'tonic' despite it not having any health benefits
  • 'Tonic' can remain tonic after four year battle with Brussels' regulations
  • EU Commission official joked: 'Britain prepares to leave but tonic water stays'
  • Tonic originated in the Raj and contained quinine to protect against malaria
https://www.dailymail.co.uk/news/ar...re-G-T-Brussels-rules-mixer-called-tonic.html
 
Syrlig?
Driver å leter etter yuzu ferskt. Skal lage sorbet. Dersom denne Ginen var god kan det jo tenkes at det vil være en kul greie med litt GT rundt en syrlig sorbet?
Ja, syrlig og frisk. Har selv leita etter yuzu til gten uten hell, så denne tonicen var velkommen
 
  • Liker
Reaksjoner: Entropy
Aperitif Kurs

Dette får du oppleve: 11 gin.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Foredragsholder: Stig Bareksten. Foredraget holdes på engelsk.
Dato og tid: Mandag 27. mai 2019, kl. 18.00 – ca. 20.00.
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Pris: Kroner 650 pr. person

15572179666141633811335.png


https://www.aperitif.no/artikler/sm...ified&utm_medium=email&utm_source=apsis-anp-3