Er dette noe å prøve ut i julebordssessongen?

Julebord, da tenker jeg mer sånn her :D

[video=youtube;W9f3kC3jOQM]http://www.youtube.com/watch?v=W9f3kC3jOQM&feature=related[/video]
 
Mener dette er helt vanlig måte å åpne svært eksklusive viner på. Jobbet med en for mange år siden som hadde vært bartender/kelner privat hos en ûberrik kjendis som er kjendis for han er så rik, han hadde iallefall norges største vinsamling, og da åpnet de gamle fine viner slik.
 
I videoen virker det som det er mest for show-off de gjør det, korken ser ganske ny ut, (ikke at det er noe galt i det..) men for svært gammel vin (som ikke har vært omkorket), spesielt (vintage) portvin er dette den beste måten å få opp korken på uten at den smuldrer opp. I England kalles disse for "port tongs" og jeg mener å huske at de selger dem på Berry Bros & Rudd.