Girard-Perregaux - Watches for the few since 1791

Jon Henrik

Grunnlegger
Medlem
12. okt. 2007
Innlegg
6.288
Sted
Fredrikstad
I en tidligere tråd her på Tidssonen ble det klart at ikke alle er like kjent med Girard-Perregaux som med andre sveitsiske storheter som f.eks. Audemars Piguet, Jaeger-LeCoultre og Patek Philippe.

For meg var GP sammen med JLC min første store forelskelse blant high-end klokkeprodusentene. Har derfor lyst til å dele noen fine videoer jeg kom over på Youtube som virkelig viser dette merkets tradisjoner og verdier. 2011 markerer også merkets 220 års jubileum.


top-logo.gif



[video=youtube;osJ4ciExSSA]http://www.youtube.com/watch?v=osJ4ciExSSA[/video]


[video=youtube;eZrhwyCICjI]http://www.youtube.com/watch?v=eZrhwyCICjI[/video]


[video=youtube;1E8w7OMBTEU]http://www.youtube.com/watch?v=1E8w7OMBTEU[/video]


[video=youtube;m5omLToJTLA]http://www.youtube.com/watch?v=m5omLToJTLA[/video]
 
Takk for dette! Skal kose meg med disse videoene før sengetid.
Girard-Perregaux har noen av mine absolutte favorittmodeller, både av vintage og blodferske modeller. Min første skikkelig dyre klokker blir mest sannsynlig en GP, og jeg har ikke noe problem med å likestille dem de andre store sveitsiske.
 
Personlig synes jeg GP får litt for lite creds i Norge. Jeg var så heldig å få fiklet med en GP Full Calendar Rosé i Singapore i September og det er ett stykk nydelig ur!
49535_main.jpg
 
Personlig synes jeg GP får litt for lite creds i Norge. Jeg var så heldig å få fiklet med en GP Full Calendar Rosé i Singapore i September og det er ett stykk nydelig ur!
FUll calender i rose! Trolig det peneste uret jeg vet om. GP er under radaren hos de aller fleste virker det som. Godt for oss som er fans, for vi får fremdeles mye mer klokke for pengene enn dersom vi skulle gått for AP, VC eller til og med PP.