Klokke til max 15 000

Kan sikkert øke prisen men tenkte at jeg kunne få en bra klokke til 15000 da.

Du får bra klokker til 5000 også, dersom du skal ha kronometer likte jeg selv Alpinaen som ble lenket til. Det var sportslig, da har du råd til en fin dressklokke også.

http://www.tidssonen.no/forum/klokker-9/frederique-constant-clear-vision-29200/
http://www.tidssonen.no/forum/klokker-9/tissot-carson-powermatic-80-a-27597/
http://www.tidssonen.no/forum/klokk...rt-throphy-grand-sport-1000m-automatic-29272/

Her er et annet alternativ i 15000,- klassen.
http://www.tidssonen.no/forum/klokk...lancer-til-salgs-mekanisk-choronograph-28393/

Kjenner ikke noen av selgerne, du får selv ta referanse sjekk.
 
Funnet klokken jeg vil ha.
WAZ211A.BA0875. Neste steg er vel bare å finne en forhandler :) Fint om noen kunne hjelpe en amatør med å finne frem.. ser ikke ut til noen nettbutiker i Norge har denne :-/
 
Redigert:
Ser de har klokka på chrono24 men usikker på hvor trygt det er å kjøpe derfra..
 
Takk for hjepen. Da er det bare å vente i håp og spenning. Så blir det nok unboxing bilde etterhvert her :)
 
Ser du har tatt ett valg, grattis med det. Finfint ur du har landet på.

Jeg skulle egentlig komme med ett godt råd om å bruke gooooood tiiiiiid på å lete. Det fine med denne syke interessen er at det som i går var helt fjernt, kan være helt innafor om en uke eller tre. Vanvittig mye kunnskap på dette forumet, og det å bruke tid her gjør at horisonten på ganske kort tid blir relativt mye bredere. Nå skal det sies at jeg er en type som ikke flipper klokker like raskt som underbukser, og det er jeg happy med, andre selger omtrent klokkene før de er kjøpt inn. Hver sin lyst.

Kjøp det du syntes er kult selv, og det lommeboken tillater. En Seiko til en 1000 lapp kan like godt gi deg den samme gode følelsen som en tag til 20-30k, så lenge du digger den! Den eneste klokken jeg har solgt er en Tag og det var etter jeg meldte meg inn i dette gale samfunnet her

Mine "grails" har variert stort det siste året og jeg har enda ikke realisert noen av drømmene, de varierer nesten fra uke til uke enda, så jeg venter til jeg finner noe som virkelig gir ett sug i magen. Men her er vi alle ulike, og erfaringene fra mange finnes i utallige poster på dette forumet.

Uansett, velkommen til galskapen og lykke til på din horologiske reise som akkurat har startet.

Mvh

KH
 
Er nok litt redd for å kjøpe brukt på finn. redd det skal være fake e.l.. Dykke klokke er ikke så stor interesse. Blir vel mer det man kaller sport/dress. Er 25 år så må kunne passe alderen min.

Er du 25 år og diver ikke passer "alderen" din er du jaggu kjedelig...

Sinn har flere flotte modeller i flere segmenter og jeg anbefaler absolutt merket. Men den du har valgt er en råkul sak den og. Gratulerer og velkommen inn i galskapens sirkus!
 
Redigert:
Er du 25 år og diver ikke passer "alderen" din er du jaggu kjedelig...

Sinn har flere flotte modeller i flere segmenter og jeg anbefaler absolutt merket. Men den du har valgt er en råkul sak den og. Gratulerer og velkommen inn i galskapens sirkus!
. Var mer at dykke klokker virker litt klumpete til min smak da. Men ikke noe med med alderen å gjøre. Det var en del av beskrivelsen som ikkee var meningen å koble sammen med klokken. Nå har jeg uansett bestemt meg. Selv om jeg måtte sprenge budsjettet noe da.
 
He-he-he.....du vil nok oppleve flere ganger at du sprenger budsjettet! Men det blir lettere å akseptere med tid og stunder.