Heisann,
Får besøk av litt familie fra USA her på mandag. Planen var å servere et koldtbord. Hadde vært artig å prøve å finne noe litt mer norsk å sette på koldtbordet enn kald kalkun....
Røkelaks og tilbehør er selvsagt planlagt, det er også noe spekekjøtt. Har også tenkt å lage en "norsk tapas" med tacolefse, røykelaks og en smørost.
Noen som har noen flere spennende forslag?
Ps. De er svært vant med forskjellig type mat, så kom med friske forslag. Det er sikkert vi som lager til som feiger ut først...
Får besøk av litt familie fra USA her på mandag. Planen var å servere et koldtbord. Hadde vært artig å prøve å finne noe litt mer norsk å sette på koldtbordet enn kald kalkun....
Røkelaks og tilbehør er selvsagt planlagt, det er også noe spekekjøtt. Har også tenkt å lage en "norsk tapas" med tacolefse, røykelaks og en smørost.
Noen som har noen flere spennende forslag?
Ps. De er svært vant med forskjellig type mat, så kom med friske forslag. Det er sikkert vi som lager til som feiger ut først...