Erik_SG
Støttemedlem
At Sjømannskirken i Singapore heller ikke i år har klart å bringe inn pinnekjøtt til jul. Dårlig nytt for meg som ikke har mulighet til å reise til Norge til jul.
At Sjømannskirken i Singapore heller ikke i år har klart å bringe inn pinnekjøtt til jul. Dårlig nytt for meg som ikke har mulighet til å reise til Norge til jul.
@Erik_SG Sjekk på Jasons Orchard Road om man fortsatt får «Norwegian Cut» Pork Belly. Vet at ribbe er noen få nivåer under pinnekjøtt, men da får man i hvertfall litt norsk julestemningAt Sjømannskirken i Singapore heller ikke i år har klart å bringe inn pinnekjøtt til jul. Dårlig nytt for meg som ikke har mulighet til å reise til Norge til jul.
-Singapore høres ut som et av stedene som vil ha en mindre opplyst holdning til slikt, men kunne det vært en mulighet å få sendt litt i posten?
Humre. Jeg hadde med meg en ekstra koffert full av pinnekjøtt til Kongo (Brazzaville) for noen år siden. Ansiktsuttrykket til tolleren som gløttet nedi Zargeskassen kunne best beskrives som uforglemmelig.
At Sjømannskirken i Singapore heller ikke i år har klart å bringe inn pinnekjøtt til jul. Dårlig nytt for meg som ikke har mulighet til å reise til Norge til jul.
Jeg er redd noe sendt i posten kan få flere dager i ambient tempereature, som her er godt over 30˚ Celcius på en vanlig dag. Siden jeg av mange Quality Assurance sertifiseringer også har en fra Singapore som tilsvarer norsk mattilsyn så tror jeg ikke at post er tingen.
-'Posten' er løselig definert, DHL har besørget pinnekjøtt til utlandet før. Har jeg hørt.
Frosset, pakket i våte aviser og frosset videre, pakket i kjølebag fra Biltema, gaffet igjen og rett på flyet til Rio. Fremme etter knappe førti timer, fortsatt frossent. Dette var dog før korona ble en utfordring...
@Erik_SG Sjekk på Jasons Orchard Road om man fortsatt får «Norwegian Cut» Pork Belly. Vet at ribbe er noen få nivåer under pinnekjøtt, men da får man i hvertfall litt norsk julestemning
Hvorfor ta seg bryet med å fryse det ned først?
-Grunnet en sunn skepsis til tolletaten på Galeão. Det var ikke utenkelig at pakken kunne blitt liggende en dag eller tre under uvisse forhold, og stuerten mente at nedfrysing glatt ville gi en tre-fire dager ekstra før det ble en risikosport å innta middagen...
Enig ang Hübers. Der hadde de btw findus fiskegrateng i frysedisken sist jeg var der (2013ish)Jasons eller Market Place som det heter nå i Paragon er en god plass for gode greier. For kjøtt liker jeg Hübers Butchery på Dempsey Hill. Sveitsiske eiere.
Når man er på god vei til å få fylt opp kontoen «sommerklokken 2021» og alt forsvinner ut på grunn av uforutsette regninger. Varmekabler/termostater i hele huset og ventilasjonsanlegget bestemte seg likegodt for å gå i stykker samtidig.
I følge elektriker trodde han det var pga alder. Alt var fra slutten av 90-tallet - så sikkert bare å forvente...Nå gruer jeg meg bare til regningen.Oi, hørtes ut som et rart sammentreff. Overspenning som har tatt dem?
Hmmm. Er helt blank på elektriker-ting... Men tok en rask titt i sikringsskapet. Ser ut til at det er 2 kurser som er merket «overspenningsvern». Den ene ser ut til å være til el-billader og den andre for resten av huset. Får endelig håpe det det ikke er noe galt med det elektriske anlegget... Nå har jeg akkurat fått byttet ventilasjonsanlegget og fått varme i gulvene igjen.Heh, vel muligens termostater- men ikke alle samtidig. Varmekabler blir fort liggende i 50-60 år. Om du ikke har, burde du be ham montere inn et overspenningsvern. @johage
Hmmm. Er helt blank på elektriker-ting... Men tok en rask titt i sikringsskapet. Ser ut til at det er 2 kurser som er merket «overspenningsvern». Den ene ser ut til å være til el-billader og den andre for resten av huset. Får endelig håpe det det ikke er noe galt med det elektriske anlegget... Nå har jeg akkurat fått byttet ventilasjonsanlegget og fått varme i gulvene igjen.