Omega - New York

Medlem
28. mars 2011
Innlegg
56
Sted
Oslo
Hei

Om man er på jakt etter en utgått model Omega, og vet at man skal en tur til NY iløpet av våren - er dette noe som bør kombineres, eller er det fortsatt leting på "kjøp & salg" som gjelder?
 
Forsøk å finn flere butikker der, og ta kontakt med dem og forklar dem hva du ønsker og til hvilken pris så kan det nok være gjennomførbart.
God tur:)
 
Å gjøre litt reserch på forhånd vil nok selvfølgelig være lurt:) Hvilken modell er du på utkikk etter, er jo mulig noen her inne sitter på en, eller evt kjenner noen som sitter på modellen du ser etter?
 
Er nok lurt med litt research, dessuten er det ikke gitt at det blir billigere i utlandet. Husk å plusse på moms.:) Som maghas sier, legg ut en WTB her og se. Kan godt hende noen sitter på akkurat den klokka.;)
 
Du bør sjekke litt i Diamond District. Der er det tett med smykke- og urforretninger og mye brukt å finne. Sett av en dag og finn noe du har lyst på. Dagen etter står du på døren når de åpner. Jødene er svært forhandlingsvillige når det gjelder dagens første handel. Det har visst noe med overtro å gjøre. Ikke vet jeg, men slik er det.