Pinnekjøtt-tråden

Er det flere som lager saus til? Jeg lærte å lage en saus på kokevann, mørk sirup og rømme. Veldig godt :)

Den sausen høres veldig spennende ut. Er det noe du har en oppskrift på som du kan dele (eller i det minste gi et lite hint om mengde av de forskjellige ingrediensene så man kan prøve og feile litt)?
 
Den sausen høres veldig spennende ut. Er det noe du har en oppskrift på som du kan dele (eller i det minste gi et lite hint om mengde av de forskjellige ingrediensene så man kan prøve og feile litt)?

Har ikke noen oppskrift nei, så her må man prøve seg litt fram, men sånn ca 1 beger seterrømme, 2 spiseskjeer sirup og et par øser med vann fra pinnekjøttkjelen. Juster med sirup i forhold til hvor søt du vil ha den og mengden vann for hvor tykk du vil ha den. La det koke opp og redusere. Gir en god sødme til alt det salte kjøttet.