Rolex-lanseringer Basel 2018, rykter og andre usannheter:

Hørte rykter om at de har fått grønt lys til å fortsette produksjonen noen år til :D
Håpet er som kjent lysegrønt. ;)

Så, hvis Alexander Kielland hadde rett - så kan det være slik at noe er over - og noe nytt kommer frem i vårlyset. Kanskje det nye er at 116610LV blir discontinued og en ny modell oppstår.
 
Har ikke studert historikken på tidligere lanseringer, men en logisk tilnærming fra Rolex sin side mtp remakes/ nylanseringer er:
År 1: lanser ny klokke/ facelift i edelt metall. Prislapp høy. De rike og berømte kjøper, øvre middelklasse vurderer å kjøpe, men synes den er for dyr, vi vanlige har den som bakgrunnsbilde på telefonen og poster «grail» innlegg på TS. Drømmen om klokken er etablert hos kjøperen.
År 2: lanseres i TT. Oppnåelig for noen flere, men kjøpes av få. første versjon av modellen i edelt metal legges for salg på TS. Blir solgt med innbytte i 3 Rolex i SS som straks selges igjen med 15% påslag i pris.
År 3: versjon i stål lanseres. Priset slik at den er oppnåelig for de som hadde platina versjonen som bakgrunnsbilde på telefonen. Alle vil ha! Utsolgt dag 1 og 2 års ventetid. Fås kjøpt på TS med 25% påslag på nypris. Noen velger da å kjøpe TT siden SS blir for dyrt og ventetiden for lang. Versjonen i helgull selges med god rabatt fra AD og byttes videre i 3 stk Rolex i SS.
 
SS Daydate 40 hadde vært sykt. I den forstand at Rolex mest sannsynlig hadde vært på randen av konkurs eller at stål over natten er verdt mer enn gull...

Jeg tenker:
Exp2 m/ Ceramic (meh)
Exp2 m/ "normal" kasse (interessant)
 
  • Liker
Reaksjoner: Mulliner og powker
TRF spekulerer hvertfall i denne. Hva syntes dere?
Blir liksom ikke helt klok på den fargen.
 

Vedlegg

  • redsub.png
    redsub.png
    442,6 KB · Visninger: 0
Håper de enkelt og greit kommer med nye skiver til de allerede eksisterende Daytonaene som kan byttes av AD slik at de ikke blir sett på som frankensteinklokker av enkelt purister;)

Eventuelt SS Daydate40.
 
Noen som har formeninger om hvordan prisnivået på dagens utgave av Sub vil holde seg i verdi dersom det rulles ut 3230 og 3235 i 2018?
 
Noen som har formeninger om hvordan prisnivået på dagens utgave av Sub vil holde seg i verdi dersom det rulles ut 3230 og 3235 i 2018?
Helt sikkert en korreksjon - inntil Klokkeriets medlemmer v/ deres leder @lobergen finner ut at da vil dagens Sub-c være en knallinvistering pga det sjeldne urverket ;)

Tongue in cheek
 
Den går vel opp, på samme måte som 116520 tok et stup etter 116500 ble sluppet, for så å stige godt igjen...