Sort lenke til Tag Heuer cal 16

Medlem
2. aug. 2015
Innlegg
2
Sted
Oslo
Hei!

Nå har jeg rotet meg inn i dette klokkehelvete jeg også(trives i helvete, så det er sagt. Det er varmt og jeg kjenner folk her), og har kjøpt meg min første mekaniske klokke. Jeg forelsket meg i Tag Heuers Carrera Cal 16 CV2A 10, og mer eller mindre spontankjøpte den og er veldig fornøyd(Fikk prutet 25% i butikken!).

Men jeg lurte litt på rundt det å skifte reim/lenke. Har den med metall-lenke nå og lurte på om det er mulig å få tak i sort metall-lenke? Og hvor får jeg bestilt dette eventuelt? Eventuelt sort lær-reim. Og bytter dere dette selv, eller får dere urmakeren til å gjøre dette?

Mange spørsmål, og setter pris på svar!

Ellers har jeg lest masse her inne og dere virker som en opplyst gjeng, dog litt fanatiske, men det er jeg selv i ferd med å bli, så godt å være i deres selskap!
 
Velkommen. Du trenger ikke være gal eller fanatisk. De fleste her inne er relativt normale kvinner og menn. ☺

Du kan fint bytte remmer og lenker selv, stort sett. Rem er helt greit, lenke kan være mer kinkig avhenig av design. Du trenger et barettverktøy som det her:
http://shop.tidssonen.no/products/bergeon-6767-f
77759_Bergeon_Bergeon_6767-F_1.png


Sort lenke ville jeg spurt forhandleren om. Det er viktig å finne en lenke som passeregel til akkurat den modellen. En lenke som bare nesten passer blir aldri pent. Hvis du vil ha noe som ikke er Tag Heuer så er det lurt å kjøpe 'straight end', altså at den delen nærmest kassen er helt rett, slik som f.eks http://www.amazon.com/20mm-Metal-Bracelet-Straight-Submariner/dp/B00RX3SFR2

Men var den klokken min ville jeg nok prøvd å finne en sort alligatorrem. Penest, og mest begagelig imho.
 
Jeg hadde en CV2A10 tidligere og kjøpte sort alligator og original lås hos David Andersen i Oslo. Kosta en del, men ble ekstremt dressy og lekkert.