Nå har jeg hatt denne liggende i karantene i 9 mnd, var visst syk sa de på polet. Denne innfridde, syrlig og frisk kirsebær som kun Cantillon får til.
Kuķkeriet har tydeligvis dårlig smak som vanlig. Mvh en hjemmebrygger lolÅrets hits på Klokkeriet? Vis vedlegg 248030
Det nytes en Brewski Triple Berry Pie ute i marka i dag.
Jeg kommer ikke over hvor godt de treffer på smakene på surølene sine. Den absolutte höjdaren så langt var Rhubarb Pie, hvor du først får kjeften full av sur og frisk rabarbra, før vaniljekremsmaken melder seg. Like deler "dæven, dette var snadder" og "at det går an".
Geuze fra Belgia er en fin start, det meste fra Boon, 3 Fonteinen, Oud Beersel og Tilquin er trygge valg. Cantillon kan sterkt anbefales, hvis du får tak i det. Mikeller har ofte noen samarbeid med belgiske bryggerier, mye spennende, men kanskje ikke de man begynner med.Jeg er også på jakt etter tips til hva man bør starte med av surøl.
Geuze fra Belgia er en fin start, det meste fra Boon, 3 Fonteinen og Oud Beersel er trygge valg. Cantillon kan sterkt anbefales, hvis du får tak i det. Mikeller har ofte noen samarbeid med belgiske bryggerier, mye spennende, men kanskje ikke de man begynner med.
Lindheim er et godt norsk alternativ, mye surøl derfra som aldri har skuffet meg, men da ofte med frukttilsetninger.
Jeg er også på jakt etter tips til hva man bør starte med av surøl.
Jeg er også på jakt etter tips til hva man bør starte med av surøl.
Ikke øl, men jeg kan vel like gjerne bli kjeppjaget fra denne tråden som å starte den lille alkoholfritråden. Jeg har blitt hekta på Copenhagen Sparkling Tea Blå og Lyserød som alkoholfri alternativ hvis jeg skal være edru og det ikke passer med/jeg ikke har lyst på brus.De fleste utgavene av endinger var min favoritt etter 25 år intens ølsmaking
Nå kan jeg ikke drikke alkohol eller få i meg særlig med hvetemel, så heldigvis finnes det Hansa null Eneste alkoholfrie og glutenfrie ølla som smaker godt..Kom gjerne med tips til andre produsenter!