Dagens lunsj

CA2D0FEB-8C05-4BE7-BD8E-79151FA2EC2F.jpeg
 
Dagens lunsj på The Fat Duck :)
Denne restauranten har vært på min «bucket list» i 20 år! En helt fantastisk opplevelse, dog meget kostbar!
«Dagens middag», ved The Waterside Inn, følger i respektiv tråd…
69316F1A-D229-4B88-A442-0072D9E3D7CA.jpeg
2B2869F2-F587-4E62-84DE-33ABC4CD7890.jpeg
CA448172-1CCE-44A5-AE5A-D0B6F66375B6.jpeg
1D5F7ECD-0C4A-4F6B-BFEB-78F53AD5FECF.jpeg
6F21A1F7-4070-482C-955C-F44A8B78B7E2.jpeg
FEDF98AF-A294-4234-85E4-0C670C04896C.jpeg
3A940409-6B28-4176-9A7D-E10539F779A4.jpeg
5A5D589C-EA84-4B4E-BBF1-CDA154AA2232.jpeg
4272D7F0-47D4-4DFE-94CB-AAEF291B2689.jpeg
EC31B783-3FF7-49BE-8249-F6967C75FD7A.jpeg
402D463F-F553-491D-A622-6A2A78D693F3.jpeg
42AB0288-AFDE-4D76-92A9-9AA474220611.jpeg
6E5885B9-6E6E-403F-9363-AD519A35513E.jpeg
 

Vedlegg

  • E6E93193-6D5F-4C61-A862-274103446A4F.jpeg
    E6E93193-6D5F-4C61-A862-274103446A4F.jpeg
    104,3 KB · Visninger: 0
Redigert:
Tør jeg spørre hva du har på ansjosen?

Au naturel.
Men glasset du ser i bakgrunnen bruker jeg som klister under sandwich med f.eks. ost og skinke.
Det er syltet grønnsker på glass: Oppkalt etter en liten landsby i nærheten av Burton, Staffs, der Crosse & Blackwell først produserte Branston Original Pickle i 1922, blir varene fra dette klassiske britiske merket fortsatt laget ved hjelp av de samme hemmelige oppskrifter og tradisjonelle metoder. Denne varen er tradisjonell engelsk pickles.
 
Redigert:
Au naturel.
Men klasset du ser i bakgrunnen bruker jeg som klister under sandwich med f.eks. ost og skinke.
Det er syltet grønnsker på glass: Oppkalt etter en liten landsby i nærheten av Burton, Staffs, der Crosse & Blackwell først produserte Branston Original Pickle i 1922, blir varene fra dette klassiske britiske merket fortsatt laget ved hjelp av de samme hemmelige oppskrifter og tradisjonelle metoder. Denne varen er tradisjonell engelsk pickles.
Now that's food for thought @Edzilla I'll have to give it a try, it looks very tasty.
IMG_20211218_162626.jpg
 
  • Liker
  • Elsker
Reaksjoner: BigT og Edzilla
Liminals aprillunsj
Tartar på svele
IMG_3570.jpeg

Grilla hestemakrell
IMG_3571.jpeg

Brunostis
IMG_3573.jpeg

Gode, enkle retter som anbefales hvis man er rundt Torshov en lørdag. 445kr
 
  • Liker
Reaksjoner: sunshine
Ikke dagens, men forrige ukes lunsj hos den beste restauranten i Champagne; L'Assiette Champenoise (3 Michelin-stjerner)
L'Assiette Champenoise.jpeg


Vinlisten (på iPad) består av ikke mindre enn 4.221 forskjelige viner, hvorav over 1.200 forskjellige Champagner (trolig verdens beste utvalg)
Wine.jpeg


Krug på magnum by the glass til aperitif. Hvilke andre steder får man det?
Krug.jpeg


En av rettene (ferskvannsfisken gjørs)
Zander.jpeg


Dessert & petit four
Dessert.jpeg


Det ble drukket Cédric Bouchard og Jérôme Prévost til maten. Sistnevnte er en av mine absolutte favorittprodusenter i Champagne (samt sommelierens). Disse ble så plassert i en egen "troféhylle" på veggen
Bottles.jpg
 
Redigert: