Bryllup lørdag og brudeparet hadde en riktig så trivelig meny komponert på Lysebu
Varm hummer til forret med appelsin&fennikel
Reinsdyr med jordskokkrem og saus på enebær og beinmarg(!)
Holtefell (ost) med trøffel og pære - sinnsykt godt
Nyr til dessert (mascarpone-krem) med blåbærfromasje og sitron
Flaut nok måtte jeg kjøre med to barn hos forskjellige barnevakter men en lett bobblende dessertvin med rips/korsebær-smak måtte smakes litt (var på rundt 5-5.5% - står Birbet Marco Pocello i programmet)
Hadde høflig nok mobilen bortgjemt og bildene må dere trylle frem i hodet
--------
Dagens middag av det mer jordnære slaget
Kasslergryta (har dere kassler her? Surret og saltet/lett røkt skinkestek i nett)
Smør, purre, kassler i terning, fløte og sjallottenløk med ost på toppen og urter/salt på toppen
Med tri-colore quinoa og broccoli var den favoritt hos store og små