Gleder meg til jeg får mine!Ble ingen Frambo på årets slipp, men veldig fornøyd med et par kasser og noen magnums av denne.
Vis vedlegg 363228
Var heldig å fikk kjøpt en sixpack FramboBle ingen Frambo på årets slipp, men veldig fornøyd med et par kasser og noen magnums av denne.
Vis vedlegg 363228
Var på årlig event hos Dynamic Vines i London nær der jeg bor og fikk prøvd meg på en haug med oransjevin, som jeg fra før ikke har vært så kjent med. Likte spesielt godt de fra Radikon, så kjøpte en av mine favoritter fra dem forrige helg. 2018 Oslavje. Forsiktige tanniner, melon og honning. Mmmhm.
Vis vedlegg 363397
Kjøpte en Sivi også som jeg skal knerte om et par uker.Muligens den mest spennende vinen jeg har drukket. Virkelig alt i ett!
Godt spørsmål! Synes ditt forslag om å sette i kjøleskapet noen timer for så dekantere 2 timer før middag høres helt supert ut. Ta en smaksprøve 20 min før middagen serveres. Synes du den er for varm kan du helle tilbake i flasken og sette den i kjøleskapet igjen i 20 min for å få den litt kjøligereIkke dagens vin men siste innkjøp, usual suspect drikke til en påske middag.
Fennochio Barolo Bussia 2017
Hvordan er det jeg kjøler og dekanterer en Barolo igjen? Husker ikke, lenge siden sist.
La den stå i kjøleskapet noen timer og siden dekantere to timer før middagen?
Jeg har smakt denne Barolo av ulike årganger før når jeg bodde hjemme i Norge.
Faktisk den beste vinen jeg har drukket noensinne som jeg har kjøpt selv. Men den koster litt.
Vis vedlegg 363564
Crazy wine list på Grand?Mercury er undervurdert, men i dag må vi litt nordover til Côte de Nuits. Fortreffelig fra L’ Arlot.
Vis vedlegg 363792
Ser ut til at man kan gjøre noen helt spinnville kjøp ja. Enjoy!Helt korrekt - og den er ganske så crazy den lista på noe av utvalget. Anbefales!