Fikk tak i roséen til Jacques Selosse som det kun produseres 6000 flasker av i året.
Redigert:
Jepp, sikret meg akkurat en champis fra kultprodusenten David LéclapartNoen her som byr på Bagatelle?
Jeg er med på enkelte flasker, men en del er allerede overpriset...
Hvilken tillit, @Edzilla!
Hvilken tillit, @Edzilla!
Men jeg glemte å nevne at den tillhører basisutvalget, så den er hyllevare både i Moss og på Varnaveien.
PS
Husk å lade telefonen.
Sikkert god den, @Tore, og jeg prøver den gjerne. Men til 380 kroner flaska er den nok på et helt annet nivå enn Izadi til 150 kroner, så den kan aldri bli noen daily drinker ...Angående Rioja... Smakte en av Muga Prado Eneaene i dag som jeg har hatt et par år i kjelleren. Den var nydelig etter 5-6 timer med luft. Ikke sikkert den trengte så mye, men fikk det i alle fall. Deilige munnfølelse med nok tanniner og syre. Ganske eiket denne også. God nå og blir nok bare bedre. Dette var 2005, på polet nå er det 2006. Den skal visst nok være bedre, så da er det bare å hamstre slik at den kan smakes årlig de neste 10 f. eks.
Sikkert god den, @Tore, og jeg prøver den gjerne. Men til 380 kroner flaska er den nok på et helt annet nivå enn Izadi til 150 kroner, så den kan aldri bli noen daily drinker ...