- Medlem
- 25. nov. 2008
- Innlegg
- 3.346
Interessant. Bestiller et par av den.Morsomt med noe helt nytt!
Envinate Palo Blanco. Druen heter Palomimo Fino og vokser på 100 år gamle vinstokker 600moh på Teneriffe. Salt, saftig og masse syre. Hadde godt av 1t på karaffel. Skikkelig snadder
Vis vedlegg 383789
Yes, spiste pasta med en chevresaus, ovnsbakte cherrytomater og sprøstekt spekeskinke. Satt som en skudd til det. Neste gang blir det fisk grillet på kull, har på følelsen av at det blir bra match!Interessant. Bestiller et par av den.
Drakk du den med mat?
Dette var spennende saker!Drakk en fantastisk kompleks Champagne på restaurant i går fra en produsent som jeg ikke hadde hørt om før: Philippe Lancelot Ivresse 2012. Fikk den til en god pris og, da de var gått tomme for den jeg egentlig bestilte. Artig etikett på baksiden.
Vis vedlegg 384741
Vis vedlegg 384742
I følge wine-searcher.com er snittprisen 4.663,- (2.213,- som minstepris på en auksjon i UK):Dette var spennende saker!
Har du lyst til å røpe pris og lokasjon?
Jeg ser den ligger på over 2.000,- internasjonalt.
Tomt glass og tom flaske med Sandhi Sta Rita Hills 21. Lenge siden jeg har drukket noe fra Sandhi, men skal påse at det ikke blir like lenge til neste gang. Moderat alkohol for å være yankee-vin, og en veldig fin balanse. Koster vel rett under 500-lappen men mtp hva tilsvarende fra burgund ligger må fremstår dette som et knallkjøp!
Vis vedlegg 385367
Ikke lett eiket nei, men synes ikke den er over the top heller.Er den ikke overeiket lenger?