God ettermiddag, godtfolk, og velkommen til tråden for vedfyrt pizzabaking
Har akkurat mottatt leveranse fra Bakerovner.no og er i startgropen for å fyre opp, og steke min første vedovnstekte pizza. 400 grader må til for ekte Napoletansk pizza.
Etter hvert skal jeg få murt opp et slags utekjøkken.
Er det flere på sonen som elsker ekte pizza og har noe tilsvarende oppsett? Eller andre modeller/ovner?
Min modell fås også gassfyrt, men jeg ville ha det langsomme og mindre praktiske alternativet for kosens skyld.
Har akkurat mottatt leveranse fra Bakerovner.no og er i startgropen for å fyre opp, og steke min første vedovnstekte pizza. 400 grader må til for ekte Napoletansk pizza.
Etter hvert skal jeg få murt opp et slags utekjøkken.
Er det flere på sonen som elsker ekte pizza og har noe tilsvarende oppsett? Eller andre modeller/ovner?
Min modell fås også gassfyrt, men jeg ville ha det langsomme og mindre praktiske alternativet for kosens skyld.