Om pinnekjøtt av pinnekjøttspisere for pinnekjøttelskere.
Kan ikke forstå at denne tråden ikke har blitt opprettet før nå. Hallo?!
Årets 5kg kjøpt inn fra Røysland Gard (30km inn i skogen fra Sandnes). Lokalprodusert pinnasteik som skal være forgjengeren til det vi kaller pinnekjøtt. Forskjellen er hovedsaklig at kjøttstykkene kommer fra flere deler av lammet. Både side- og bogstykker, samt at kjøttet er tilberedt på en mer "gammaldags" måte. Hvorvidt dette er bedre enn Rema1000 sin versjon vet jeg ikke. Satser på placeboeffekten i tilfelle jeg er et offer for markedsføringen og at smak/kvalitet er same shit different wrapping.
Bestillingen fant forøvrig sted på whisky fagmesse i oktober. Ikke mitt mest edru øyeblikk. Ble faktisk minnet på denne bestillingen et par dager siden. Skal vi sende i posten eller kommer du og henter hos oss? -Hæ? Åååja, stemmer det, ummm jeg henter sjøl, takk.
Nå som pinnekjøttet er i hus må det vurderes om det skal kjøpes inn akevitt.
Kan ikke forstå at denne tråden ikke har blitt opprettet før nå. Hallo?!
Årets 5kg kjøpt inn fra Røysland Gard (30km inn i skogen fra Sandnes). Lokalprodusert pinnasteik som skal være forgjengeren til det vi kaller pinnekjøtt. Forskjellen er hovedsaklig at kjøttstykkene kommer fra flere deler av lammet. Både side- og bogstykker, samt at kjøttet er tilberedt på en mer "gammaldags" måte. Hvorvidt dette er bedre enn Rema1000 sin versjon vet jeg ikke. Satser på placeboeffekten i tilfelle jeg er et offer for markedsføringen og at smak/kvalitet er same shit different wrapping.
Bestillingen fant forøvrig sted på whisky fagmesse i oktober. Ikke mitt mest edru øyeblikk. Ble faktisk minnet på denne bestillingen et par dager siden. Skal vi sende i posten eller kommer du og henter hos oss? -Hæ? Åååja, stemmer det, ummm jeg henter sjøl, takk.
Nå som pinnekjøttet er i hus må det vurderes om det skal kjøpes inn akevitt.