Klar for å legge årets pinnekjøtt i vann.
Har lest gjennom hele tråden, og tenker å gå for mandelpoteter som rist i år. Så da slipper ungene den tradisjonelle bjørkespikkeoppgaven i morgen. Kona er nok litt skeptisk, men denne over snittet nerdete tråden har overbevist henne.
Jeg har oppfatta at følgende framgangsmåte er rett, men for å forsikre meg så er det flott om noe kan gå god for den eller eventuelt rettlede meg med teskje:
Man putter mandelpoteter i bunnen av kjelen, heller i vann som dekker potetene, og legger deretter kjøttet på toppen. Deretter skrur man på varmen på fullt til det koker, også stiller man varmen ned slik at vatnet trekker i de tilmålte timene.
Si gjerne fra om det er noe som mangler i framgangsmåten (enten av noe man må gjøre, eller ingredienser som må tilføres).
Takk for hjelpa og god jul!
Vis vedlegg 315440