En tråd om GT – Gin & Tonic

Square and clear. Boblene i iskuben til høyre er boblene i tonicen RUNDT kuben.

20171111_212453-01.jpeg
 
Jeg ser det er endel som har fått smaken på Harahorn. Det anbefales å prøve den med Fever Tree og stimlet skall av blodgrapefrukt. (Ikke noe fruktkjøtt, kun skall) Veldig balansert og godt resultat. :)
 
  • Liker
Reaksjoner: Steiniz og natu86
Jeg tenkte å kjøpe inn noen gode flasker med gin. Jeg ser det går mye i Harahorn og Bareksten. Er det litt hipp som happ hva jeg kjøper, eller smaker de forskjellig? Hvis noen har andre anbefalinger, er det bare å komme med de.
 
Oslo håndverksdestilleri vidda tørr gin.
Ægir Heimdall

Prøvde disse i helgen og de ble funnet i orden av samtlige som var med på en kveld med 6 forskjellige sorter gin.


Ellers så er jo hendricks med agurk og litt kvernet pepper aldri å forakte.
 
  • Liker
Reaksjoner: SuperSaxy