Grill

Her koser jeg meg med mitt lille grønne egg.
Blir 3-2-1 FYR Baby BacK Ribs røykt på flis av epletre. I alubakken ligger en god blanding eplecidereddik, klar eddik, chilliflak og ei skvett vann.
Kjennere vil kanskje dra kjenselen på rib-racket :)
472EF7D6-6376-4D79-A538-938B6536F8E0.jpeg

92CF8FD0-E92A-491D-9C10-8D5A5088E96A.jpeg
7BD003ED-0EFA-451B-9A71-0BD7CD2C3238.jpeg
 
Her koser jeg meg med mitt lille grønne egg.
Blir 3-2-1 FYR Baby BacK Ribs røykt på flis av epletre. I alubakken ligger en god blanding eplecidereddik, klar eddik, chilliflak og ei skvett vann.
Kjennere vil kanskje dra kjenselen på rib-racket :)
Vis vedlegg 254222
Vis vedlegg 254221Vis vedlegg 254223

Racket er klassisk svartebørsanskaffet høykvalitetsbrett. Kan også brukes under låste bakhjul på forhjulsdrevet bil for ræggemoro. Nyt dagen og ribsa!
 
  • Liker
  • Elsker
Reaksjoner: sunshine og Edzilla
Racket er klassisk svartebørsanskaffet høykvalitetsbrett. Kan også brukes under låste bakhjul på forhjulsdrevet bil for ræggemoro. Nyt dagen og ribsa!

Kjennere vet!
Njut helgen du æv brosjan!
Raggen går!
 
Her koser jeg meg med mitt lille grønne egg.
Blir 3-2-1 FYR Baby BacK Ribs røykt på flis av epletre. I alubakken ligger en god blanding eplecidereddik, klar eddik, chilliflak og ei skvett vann.
Kjennere vil kanskje dra kjenselen på rib-racket :)
Vis vedlegg 254222
Vis vedlegg 254221Vis vedlegg 254223
Skal ikke påberope meg å være kjenner, men har en mistanke om at fruen bruker rib rack til å oppbevare pannelokk på kjøkkenet:D
 
Prøver meg på porchetta idag. Spent på om jeg klarer å holde stabil temperatur gjennom dagen. Blir det helt krise er det bare 15min å kjøre til Pizzabakeren.
41466B0A-1F98-48AD-AA0B-3E841B7018C5.jpeg

Lagt på godt med hvitløk, sitronskall, sennep, urter, salt og pepper.
5AD7EF16-BD6A-43CE-980D-4ECEA733C8E0.jpeg

Så på YouTube at flere tenner kullet med varmluftpistol.Har prøvd et par ganger, virker bra. Full fyr etter et par min. Hva bruker dere?
 
Prøver meg på porchetta idag. Spent på om jeg klarer å holde stabil temperatur gjennom dagen. Blir det helt krise er det bare 15min å kjøre til Pizzabakeren.Vis vedlegg 258675
Lagt på godt med hvitløk, sitronskall, sennep, urter, salt og pepper.
Vis vedlegg 258676
Så på YouTube at flere tenner kullet med varmluftpistol.Har prøvd et par ganger, virker bra. Full fyr etter et par min. Hva bruker dere?
Veldig spent på resultatet! Jeg bruker weber-tønne for å fyre, bruker dog 20 min så varmluftpistol skal testes!
 
Veldig spent på resultatet! Jeg bruker weber-tønne for å fyre, bruker dog 20 min så varmluftpistol skal testes!
Gikk greit å holde temperaturen relativt stabil, lå mellom 115 og 135 hele økten. Resultatet ble ikke helt topp, ikke så saftig som forventet. Mistenker at det har litt med snittingen av svoren å gjøre. Det var allerede gjort av produsent. Svor ble ikke sprø. Smaken var bra. Gir den terningkast 4, med litt godvilje.
DC913654-6537-47C6-B83D-8BFD4D3DB599.gif
 
Gikk greit å holde temperaturen relativt stabil, lå mellom 115 og 135 hele økten. Resultatet ble ikke helt topp, ikke så saftig som forventet. Mistenker at det har litt med snittingen av svoren å gjøre. Det var allerede gjort av produsent. Svor ble ikke sprø. Smaken var bra. Gir den terningkast 4, med litt godvilje.
Vis vedlegg 258764

Tror du har stekt den på for lav varme. Jeg har laget dette en 6-7 ganger og steker på 150 grader
 
Prøver meg på porchetta idag. Spent på om jeg klarer å holde stabil temperatur gjennom dagen. Blir det helt krise er det bare 15min å kjøre til Pizzabakeren.Vis vedlegg 258675
Lagt på godt med hvitløk, sitronskall, sennep, urter, salt og pepper.
Vis vedlegg 258676
Så på YouTube at flere tenner kullet med varmluftpistol.Har prøvd et par ganger, virker bra. Full fyr etter et par min. Hva bruker dere?

Bruker Bernzomatic TS8000 med E400 propan eller MAP-gass
1627800106869.png
 
  • Liker
Reaksjoner: larskp86 og Kenneth R
Prøver meg på porchetta idag. Spent på om jeg klarer å holde stabil temperatur gjennom dagen. Blir det helt krise er det bare 15min å kjøre til Pizzabakeren.Vis vedlegg 258675
Lagt på godt med hvitløk, sitronskall, sennep, urter, salt og pepper.
Vis vedlegg 258676
Så på YouTube at flere tenner kullet med varmluftpistol.Har prøvd et par ganger, virker bra. Full fyr etter et par min. Hva bruker dere?
Det er denne jeg bruker
Screenshot_20210801_171117_com.android.chrome.jpg