Var vist tom for majones i dag. Så da måtte jeg lage en ny batch.
Så for de som lurer på hvor lang tid det tar å lage majones. Se her da vel:
Vanskelig å følge med på selve prosessen med bleu´en på hånden @Edzilla
Var vist tom for majones i dag. Så da måtte jeg lage en ny batch.
Så for de som lurer på hvor lang tid det tar å lage majones. Se her da vel:
Var i Richmond for et par helger siden. Syntes Brixton er litt i overkant hipster/gangster for meg, så når kontrakten min løper ut neste jul vil jeg kanskje være interessert i å flytte til et litt mer 'picturesque' sted. Overgangen fra Bath til Brixton var litt stor...
Skulle på Brixton Village and Market Row Markets. Snudde i det vi entret område. Følte meg ikke trygg i det hele tatt.
Så jeg forstår deg godt.
Så skummelt er det ikke der. Har gått hjem flere ganger sendt på kvelden og har aldri følt meg utrygg.
Tok en tur hit etter jobben i dag:
Det har blitt et veldig voksent sted sammenlignet med før. På grensa til å være steakhouse nesten nå, men med alternativer fra grisen og havet i tillegg til biffen. For meg er mangalitza et must der. Spiste mangalitza-kotelett.
Bond street. Ca rett på andre siden av veien for Patek. Husker ikke helt hva butikken heter..