Samboer blir fornøyd i hvertfall , dagens økt med brødkniven resulterte ikke i en 60graders snittflate. Takker for tips @Golfballen
Jeg har testet disse 2 til høyre i ca. 2 år nå. Veldig skarpe, lette og holde skarpe hvis de brukes riktig. Har mer solide kniver til bein og tyngre jobber, men å kutte løk med tynne japanske er en egen verden. Prisen er rett og slett billig.Etter å ha brukt en miks av diverse mer eller mindre standard kniver noen år tenkte vi å starte på scratch. Vi skal gifte oss over sommeren så tenker det er fint å sette på ønskelisten og supplere siden.
Har ikke gjort noen form for research foreløpig, så skulle gjerne hatt noen tips til hva vi bør ønske oss, både i form av merke(r) og type kniver.
Vi trenger ikke veldig fancy kniver, men ønsker noe som holder lenge og som er (litt individuelt kanskje) gode å bruke. Mulig det er feil, men skulle gjerne hatt forskjellige type kniver fra samme produsent. Gjerne i prisklassen +/- 1000,-.
Noen tips der ute?
Jeg har testet disse 2 til høyre i ca. 2 år nå. Veldig skarpe, lette og holde skarpe hvis de brukes riktig. Har mer solide kniver til bein og tyngre jobber, men å kutte løk med tynne japanske er en egen verden. Prisen er rett og slett billig.
Vis vedlegg 293528
Holder med ene tenker jeg, kjøpte kokkekniven først selv. Nå bruker jeg grønnsakskniven mest. Er kjekt å ha bred tupp når man skal ha ting i gryte/panne.Takk for tips. Er få tunge jobber hos oss, så de bør antagelig holde til det meste.
Kom over disse hos Glas Thomsen i Bergen! Noen som har erfaring med de ? Ser skarpekniver også selger de så det er vel et godt tegn.
Vis vedlegg 298503
Masahiro er bra saker, ja!Kom over disse hos Glas Thomsen i Bergen! Noen som har erfaring med de ? Ser skarpekniver også selger de så det er vel et godt tegn.
Vis vedlegg 298503
Har byttet til kun MAC og Global kniver. Det blir litt som Lexus? Ikkje noko highend, men funke bra.
Sliping = Drar gjennom ein sånn sak eingang iblant, funke bra.
Har byttet til kun MAC og Global kniver. Det blir litt som Lexus? Ikkje noko highend, men funke bra.
Sliping = Drar gjennom ein sånn sak eingang iblant, funke bra.
Hvor ofte sliper dere dagligknivene deres? Gjør dere det selv, eller bruker dere proffe?
Sliper selv. Bruker en Worksharp Ken Onion Edition. Fornøyd så langt.