Takk for menyen!
Enig i at utvalget av salter kan bli litt i overkant.
Spiste på Restaurante El Lago i Marbella for noen måneder siden, og hadde en lignende "what's the bloody point?" opplevelse. Ble sammen med brød og litt småsnacks servert flere ulike typer olivenolje som visstnok skulle representere ulike regioner i Spania. Mest sannsynlig var dette oljer hentet fra lokale produsenter i de respektive regionene, men dette var det litt vanskelig å få klarhet i grunnet personalets begrensede engelskferdigheter. Forskjellen var merkbar (alle var bra oljer), men hva er poenget? Har ikke noe behov for å smake på olivenolje fra Catalunya når jeg befinner meg i Andalucia. Server meg heller det mest lokale, og dropp alle valgene Restauranten har for øvrig en nydelig beliggenhet på Greenlife golfbane i Elviria, og har klart å skaffe seg én stjerne i Guide Michelin.
For mange valg er ikke nødvendigvis en bra ting. Alain Ducasse New York tilbød i sin tid egen vann-sommelier for mineralvann. Da er det på sin plass å himle litt med øynene